Tap mot KFUM

Siste treningskamp endte 1-2 og ble ikke helt som en hadde håpet på.

Et sent frafall og flere skader underveis spilte ut trenerteamet sine planer om å spille laget inn. I går ble det klart at eldste bror Naustdal må vente med ytterligere spill og allerede etter fem minutter måtte Kaland gå av. KFUM scoret på et fint langskudd i den perioden Strømmen spilte med 10 mann, men 11 mot 11 var kampen jevnspilt før pause.

0-1 Halvveis

I pausen ble Mikalsen og Idrissi erstattet av Myhre og Cheng. Myhre måtte deretter erstattes av Achrifi, og mot slutten hinket også Chaib av banen. KFUM styrte det meste av banespillet uten å skape målsjanser. Begge lag klarte derimot å få ballen i mål hver sin gang slik at kampen endte 1-2. Magnus Tvedte stanget inn reduseringen for hjemmelaget.

7 dager igjen

Nå gjenstår en uke med det som i dag så ut som litt mer enn finpussing. Å spille om poeng er derimot en helt annen idrett, noe som må være helt tydelig når Raufoss er motstander neste lørdag.