Årets første trening

I år er var det ekstra deilig å treffes igjen. En opplagt spillergruppe ser frem til en ny sesong i OBOS-ligaen

Annonse:

Vi skriver i dag 22. januar og første seriekamp spilles tirsdag 6. april, mot Raufoss. Normalt ville vi nå ha vært i gang med tredje treningsuke, men med utsettelsene i 2020 har spillerne fått ligge litt ekstra lenge på lading.

Gjensynsglede

Det er ikke til å legge skjul på at covid-regimet medfører lange og kjedelige dager, også for fotballspillere. Å endelig kunne møtes på treningsfeltet opplevdes derfor ekstra godt dette året. Det var en spillesugen gruppe som idag gjorde unna sin første økt for året og trenerne måtte få flere til holde litt igjen. Nesselquist kan rapportere om en kort og grei fotballøkt. Det er godt å se at mange av de gode vanene fra i fjor fortsatt er til stede.  Det gir oss et godt utgangspunkt, sier vår hovedtrener.

Mye å bygge videre på

Den gode avslutningen på forrige sesong gir økt optimisme. Strømmen avsluttet siste tredjedel av 2020 veldig sterkt og det var bare HamKam, Tromsø og Raufoss som sanket flere poeng på de siste ti kampene. Nå starter jobben med å gjøre en god avslutning om til en god start. Det skal arbeides mye og hardt før startskuddet for en ny, og etter alt å dømme, rekordjevn utgave av OBOS-ligaen.

Spillerlogistikk

Noen endringer har det blitt i spillertroppen. Morten Bjørlo og Hasan Kurucay har gått til HamKam. Brede Sandmoen (Lån fra VIF), Håvard Thun og Kjell Rune Sellin sine kontrakter er utløpt. Simen Olafsen (Levanger) og William Mikalsen (HamKam) er nye spillere inn. Det er derfor ikke langt unna at årets tropp er komplett.

Covid-19

Vi må nok belage oss på å fortsette med Covid-protokoller i store deler av årets sesong også. Det første som blir påvirket er den planlagte treningskampen mot Kvik-Halden neste helg, som er avlyst. Det betyr at første mulige tid for å se laget i kamp, er lørdag 6. februar mot Kjelsås.

Annonse fra Obos-ligaen: