Årets juletresalg

Annonse:

I år som i fjor skal vi selge juletrær på Strømmen storsenter. Og i likhet med fjoråret gjennomføres dette ved hjelp av dugnadsånden i klubben. A-lagsspillere, ansatte, trenere, greyhounds, Old Boys og mange fler stiller opp for klubben slik at vi kan få gjennomført årets juletresalg.

Mustapha og Espen under fjorårets salg
Mustapha og Espen under fjorårets salg

Etter at vi tok over ansvaret for juletresalget fra Kjetil Rydje er det nå Mustapha Achrifi som kan mest om juletrær i Strømmen. Vi har dermed tatt oss en prat med han.

Hvordan er kvaliteten på årets juletrær?
- Kvaliteten på juletrærne vi får inn i år er veldig god. Vi får inn 3 ulike typer: Gran, edelgran og amerikansk gran. Alle typene har forskjellige «egenskaper» som skiller dem fra hverandre.      

Hvilket juletre kan du anbefale?
- Jeg kan egentlig anbefale alle tre typene vi får inn. Så det avhenger av hva den enkelte ønsker i form av størrelse og utseende. Vi ønsker å hjelpe kundene til å finne det riktige juletreet for dem, derfor er det vanskelig å anbefale et juletre over et annet.  

Hvorfor bør kunder kjøpe årets juletre hos?  
- Ved å kjøpe årets juletre hos oss støtter du ikke bare klubben, men du får også muligheten til å slå av en prat med andre som er glade i klubben. Vi ønsker å ta vare på tradisjonen til Kjetil Rydje, og da er det viktig at vi får solgt nok trær slik at vi kan fortsette å gjøre dette i flere år fremover.    

Vi starter salget ved Strømmen storsenter førstkommende lørdag, men allerede nå kan du bestille ditt juletre ved å følge denne linken.

Annonse fra Obos-ligaen: