Årets tredje treningskamp går i Fredrikstad

Strømmen møter Fredrikstad kl 17:00 i dag

Annonse:

Viken-lagene Strømmen, Fredrikstad og Ull/Kisa var de eneste lagene i OBOS-ligaen som måtte gjennom en lang periode uten kontakttrening. Denne uken skal Strømmen måle krefter mot begge og først ut er det nyopprykkede laget fra plankebyen. 

God start for vertene

Fredrikstad er synonymt med høye forventninger og i 2021 er ambisjonene, som alltid, å konkurrere i toppen. Mesteparten av stallen, som var alt for god til å konkurrere i PostNord-ligaen i 2020, er med når laget denne sesongen skal spille kampene sine som en del av norsk toppfotball.  Noen få forsterkninger i vinter gjør at Bjørn Johansen har god dekning i alle posisjoner. Hittil i treningskampene har FFK scoret fire mål i begge (Kisa og Mjøndalen), som må sies å være mer en godkjent.

En god pekepinn

I Strømmen har Nesselquist noen småskader i troppen og må trolig klare seg uten Lillevik, Renå Olsen, Sjølstad, Andresen og Nordås i dag. Med drøye to uker til serieåpningen hjemme mot Raufoss håper en selvsagt å se konturene av et slagkraftig OBOS-lag, men hovedtreneren vet at det fortsatt er tidlig. Kampen i dag vil gi en god pekepinn på hvor vi er. Med andre ord har vi et spennende oppgjør foran oss på Fredrikstad stadion. 

Kampen sendens på rb.no / direktesport.no, heia Strømmen!

Annonse fra Obos-ligaen: