Avreise til Aalesund

A-laget skal tilbringe helgen i norges vakreste by

Annonse:

Kampstart lørdag 15:00 gjør at det ikke er mulig å reise på kampdag. Da er det heldigvis fagert landskap som er kulissene for byguttene fra Strømmen. Det er lite trolig at de tar de 418 trinnene opp til byrampen, selv om dette burde ha vært obligatorisk.

Flyt

Aafk er i knallform og onsdag avanserte de også til 4. runde av NM. Da var det Ranheim som ble slått i Trondheim og i siste seriekamp fikk Åsane juling. Kampen i Bergen endte 1-6 så det er et mannskap fullstappet av selvtillit som skal ta oss imot på Colorline stadion. 

Én kamp av gangen

Strømmen har i motsetning til vertene slitt med å vinne fotballkamper etter ferien. Gode prestasjoner til tross, poengene har ikke akkurat sittet løst. 1-1 mot Blink i forrige bortekamp og 0-0 hjemme mot Hamkam er ikke helsvart, selv om tabellposisjonen er mørk. AAfk er store favoritter på eget gress, men Strømmen har tatt poeng fra alle topplagene tidligere i sesongen. Fortsatt er skadelisten lang, men Nesselquist håper at en uke på prolisens skal gjøre susen i garderoben før kampstart.

 

Annonse fra Obos-ligaen: