Barnas dag en suksess

1. september avholdt Strømmen IF Barnas dag med stor deltakelse og mange glade barn

I strålende vær var det igjen klart for arrangementet "Barnas Dag" på Strømmen Stadion.

IMG_1209
Innsjekking av spillere

Per Ole Otterness og Magne Wold står bak dette arrangementet, som vi nå har holdt gående i mange år. En stor takk til disse to ildsjelene!

Det møtte opp godt over 100 barn, noe vi var godt fornøyde med. Barna fikk prøve seg på Minimerket (de minste), og teknikkmerket (de eldste). Støtteapparatet besto av "voksne" fra årskullene opp t.o.m 14 år, og også her var oppmøtet veldig bra.

IMG_1214

I tillegg til merkeprøver, kunne barna ha det moro med hesteskokasting, freesbee-golf og spill med promillebriller. Kullene som stilte med flest deltagere fikk premier i form av fotballtrøyer og fotballer gitt av Coop/Umbro og NFF.

Det var 2011-kullet som stilte med flest deltagere på minimerkene, og 40
fotballtrøyer ble gitt til lagleder Sigbjørn Stalleland. 2007-kullet stilte med flest deltagere på teknikkmerket, og her ble det gitt 20 fotballer til laget og trenerne Javvad Latif og Einar Hoff. Gratulerer til dere alle!

IMG_1208
Trøyer til 2011-kullet

Vi ønsker å rette en stor takk til Strømmen Sparebank som bidro med pølser, brus og is til alle barna denne dagen. Barnas dag er en dag fri for kostnader for alle deltakere, som er en regel for dette arrangementet. 

Takk også til alle voksne og sponsorene som bidro slik at vi fikk gjennomført et suksessrikt til en arrangement.

IMG_1212
Øvelse gjør mester
Annonse fra Obos-ligaen: