Berntzen solgt!

Marius Berntzen solgt til Aalesund

Marius Berntzen ble torsdag formiddag klar for Aalesund. Strømmen IF fikk et tilbud på målvakten i slutten av forrige uke, som klubben aksepterte. Marius kom fra TUIL til Strømmen før 2019-sesongen. Han fikk totalt 21 kamper for Strømmen i serie- og cupspill.

"Vi er veldig glade på Marius sine vegne når vi selger han til en storklubb, som etter all forventing kommer til å spille i eliteserien neste år. Nå får Marius mulighet i en større klubb, og han vil få masse nye og gode erfaringer der. Det er også et kompliment til oss som klubb at vi nok en gang selger en spiller til en større klubb. Dette endte med en veldig bra avtale,  for alle parter og som vi er veldig glade for". Sier Nesselquist.

Strømmen IF takker AaFK for en ryddig og god prosess, og ønsker Marius masse lykke til på vestlandet, for Tangotrøyene.