Besøk fra Oslo "Vest"

Lørdag er det klart for ny treningskamp for A-laget, og denne gangen er det divisjonskonkurrenten Grorud som står på motsatt halvdel på vakre Strømmen Stadion.

De gule fra Groruddalen (som ligger i Oslo Øst) startet forrige sesong godt i sitt første år på nest høyeste nivå, men en svak siste halvdel av sesongen gjorde at de holdt plassen med et nødskrik. Nå er det nye koster på Grorud når Aksel Bergo har erstattet Eirik Kjønø som hovedtrener.

Målrikt i første treningskamp

Grorud spilte forrige helg mot Eliteserielaget Mjøndalen og tapte 5-2. Det var lite verdifullt å se i den kampen når begge lagene spilte sin første kamp for året, og i tillegg Mjøndalen har vært nedstengt på lik linje som oss selv. Dermed er det knyttet ny spenning til lørdagens oppgjør rundt begge lag.

I riktig retning

Strømmen tapte årets første treningskamp mot HamKam, og har nå fått hele fire økter til i beina. Treningsgrunnlaget begynner virkelig å ta form!

Hovedtrener Nesselquist kan røpe at det igjen vil bli rikelig med spilletid på alle spillere, og at han vil stille to forholdsvis jevne 11'ere i hver sin omgang. Noen få får spille større mengder av kampen. På trening fredag var det smil og godt humør, og alt tyder på at spillerne gleder seg til en ny treningsøkt mot andre spillere enn sine egne lagkamerater.

Kampen kan bare sees på nett

Kampen, som har avspark lørdag kl 14:00 er dessverre ikke åpen for tilskuere i henhold til toppfotballprotokollen, men sendes på rb.no og direktesport.no