Follo Blårud

Blårud klar for Sogndal

Strømmen takker for innsatsen og ønsker Mathias lykke til

Strømmen har blitt enige med Sogndal om en overgang for Mathias Blårud. Midtbanespilleren blir sogndalspiller så snart overgangsvinduet åpner, men han tar turen vestover allerede i dag. Det er aldri enkelt å gi slipp på spillere som har vært så viktige for klubben, men prosessen med Sogndal har vært ryddig og god.

Mathias selv sier at han har hatt fem utrolig fine år i Strømmen og at det er tungt å forlate en så fin klubb. Sogndal er likevel en fin mulighet og nå håper han på flere gode år i saftbygda.

Hovedtrener Ole Martin Nesselquist sier følgende om overgangen:
- Mathias har vært en viktig spiller for oss i flere år og med utviklingen han har hatt har han også blitt attraktiv for andre. Vi i Strømmen ønsker å gi spillere muligheten i større klubber og derfor er vi glade på Blåruds vegne. Vi ønsker Mathias lykke til i 28 kamper i år og takker for innsatsen. Nå får noen andre steppe opp hos oss og ta sin mulighet. Jeg gleder meg til å jobbe videre med de spillerne vi har hos oss.