Bojang er klar!

Jibril Bojang er enig med Strømmen om en avtale for sesongen 2021

Annonse:

Veien fra Premier League i Egypt til Strømmen er kortere enn en skulle tro og det var to fornøyde parter som kom til enighet på vinduets siste dag. 

Oslogutten har tidligere spilt for både Mjøndalen og Start i Eliteserien/Tippeligaen og vet også hva det vil si å konkurrere i OBOS-ligaen. Med sine 26 år bringer Jibril rutine til en ung spillergruppe, men det er kvalitetene som spiss vi gleder seg mest til å se. Høy fart og mye kraft er alltid en god kombinasjon og vår nye nummer 27 har mye av begge deler.

Jibril gleder seg til å møte resten av spilleregruppen, men kjenner flere fra tidligere. Musa er jo som en storebror for meg, smiler han bredt før han forlater klubbhuset.

Ole Martin Nesselquist sier følgende om signeringen:

«Jibril bidro sterkt til at Mjøndalen tok steget opp til Eliteserien for noen år siden. Han har vist på både vårt nivå og i Eliteserien at han er et mareritt for midtstoppere. I Egypt har han fått nye erfaringer og referanser på høyeste nivå i Afrika, og vi gleder oss til å se han i grått»

Strømmen IF vil takke spiller og agent Imad El Hammichi for godt samarbeid og effektivitet i forbindelse med denne overganen.

Velkommen til Strømmen Jibril!

Annonse fra Obos-ligaen: