Chaib

Strømmen har i dag signert en spiller som er like rask som tittelen!

Youssef Chaib har signert en 2-års avtale med Strømmen. Den målfarlige vingen holdt på å skyte Kvik Halden til OBOS-ligaen i 2019, med sine 23 målpoeng. Åsane ble for sterke i kvalik-kampen, men nå blir det OBOS-ligaen alikevel for 23-åringen.

Gammelt kjennskap

Chaib er på ingen måten et ukjent blad for teamet på Strømmen. Hovedtrener Ole Martin Nesselquist tok med seg den da 19 år gamle Chaib når han forlot Trosvik for å trene Moss i 2016. Etter to gode sesonger på Melløs gikk vingen til Fredrikstad og deretter videre til Kvik Halden.

Ettertraktet

Etter den forrykende sesongen i PostNord-ligaen i 2019 var det mange topp-klubber som snuste på lynvingen. Kjennskapet til Nesselquist ble en viktig faktor når klubb skulle velges og vi tror at han har valgt rett. Målet er ta neste steg i karrieren og i Strømmen ligger mye til rette for å kunne klare nettopp dette. Med avtalen på plass er fokuset nå rettet mot å prestere godt på OBOS-nivå.

Attraktiv fotball

Første trening ble gjennomført i går og både spiller og lag gleder seg til fortsettelsen. Trenerteamet smiler lurt, vel vitende om at laget nå har flere spillere med offensive ekstremkvaliteter. Det kommer til å bli morsomt å se oss spille i år, lover Nesselquist.

Strømmen IF ønsker Youssef hjertelig velkommen!