Deilig seier mot Jerv

I en underholdende fotballkamp scoret Strømmen hele fem ganger, mot gjestenes to

Annonse:

Det gikk heldigvis bra med Magnus Tvedte, som ble slått knock out av et skudd fra Campos i andre omgang. Da var stillingen 4-1, mye på grunn av en forrykende førsteomgang. 

Sellin x 3

Etter at lagene  har følt litt på hverandre de første minuttene er det Strømmen som tar initiativ. Naustdal bryter et utkast og finner Sellin. Han tar godt vare på ballen og setter opp Sandmoen - en markkryper i hjørnet gir 1-0.  Etter den fine assisten gjør Sellin det selv og bruker eget hode på både 2-0 og 3-0. Servitørene er de to sidebackene Renå og Bjørkkjær. I tillegg til at Strømmen scoret tre mål satte Chaib et frispak i tverra og Bjørlo hadde det vi må kalle en gylden mulighet.  I sluttminuttene før hvilen vartet Lillevik opp med en dobbeltredning av høy klasse.

Bare halvspilt til pause

Når kamper virker avgjort etter første omgang vet vi at den ene treneren fokuserer på viktigheten av å ikke gi opp og å få en hurtig redusering, mens den andre forsøker å påminne spillerne om at kampen bare er halvferdig. Det første kvarteret i andre omgang viser gjestene at de har lyst til å være med i kampen. Når det på samme tid er flere av strømmenspillerne som tenker at kampen er vunnet, blir det selvfølgelig brått spennende. Heldigvis klarer 3-1 å vekke hjemmelaget, som nå viser god karakter. Laham setter inn 4-1 på lekkert vis før situasjonen med Campos og Tvedte oppstår. Ballen blir omgjort til en boksehanske og treffer Tvedte som en rett høyre. Mens den fortumlede midtstopperen blir liggende, scorer Jerv i noen trekk senere. En spesiell situasjon, som det er mange meninger om, men 4-2 blir det. 

K P
11 Åsane 13 16
12 Raufoss 13 15
13 Strømmen 13 13
14 Sandnes Ulf 13 13

Metallsmak

Etter et langt opphold i spillet klarer Jerv aldri å starte en sluttspurt. Det er derimot Strømmen som er farligst frempå og både Chaib og Renå treffer det smale metallet i stedet for den store åpningen. Et mål skulle Chaib allikevel få. Fem minutter inn i tilleggstiden spilles han igjennom av Laham og fastsetter sluttresultatet til 5-2.

En god førsteomgang og en rotete andreomgang ender med at det riktige laget får alle poengene. Nå er det åtte dager til neste kamp, og da må prestasjonen følges opp med et godt resultat på Fosshaugane i Sogndal. 

(Se høydepunktene fra kampen i videovinduet nedenfor)


 

Annonse fra Obos-ligaen: