Den bakerste bautaen er på plass

Marius Wennersteen Berntzen er Strømmen IFs nye keeper.

Den tidligere Tromsdalen-keeperen er klar for Strømmen IF.

Marius var i fjor førstekeeper for Tromsdalens som imponerte i OBOS-ligaen. Han har tidligere spilt for blant annet Sandefjord, Ørn-Horten, Fyllingsdalen samt et utenlandsopphold på Færøyene. Han har, til tross for sin unge alder (24), stor erfaring fra bra nivå og har vært i søkelyset til flere OBOS-klubber og noen Eliteserieklubber. Hovedtrener Ole Martin Nesselquist er veldig fornøyd med signeringen.

«Marius er en keeper jeg har fulgt lenge, og lenge har hatt lyst på. Det er veldig gledelig at han valgte Strømmen IF fremfor andre alternativer. Her får vi en keeper med stabile prestasjoner, en keeper som er ekstremt sulten på å bli bedre og en person som vil bidra bra i garderoben og i vår kultur. Dette er en flott signering for Strømmen IF».

Vi ønsker Marius velkommen til Strømmen IF. Kontrakten varer ut 2019.