Derby

Treningskamp mot LSK lørdag kl 13:00. Vålerenga og Lillestrøm motstander i årets to første treningskamper. Er det en del av forberedelsene for årene som kommer?

Annonse:

Akkurat det hadde ikke hovedtrener Espen Olsen noe svar på. Men han var klar på at valget av brukbar motstand ikke var noen tilfeldighet. Og at vi kommer til å få juling i lørdagens kamp med mindre vi viser bedre defensive ferdigheter enn mot Vålerenga. Eller struktur som det visstnok heter nå for tiden. Særlig gjelder det på faste situasjoner fortsetter han. Journalisten hinter om at det er myte som henger igjen fra Frank Grønlunds tid, men Olsen er ikke enig. Med Erlandsen tilbake er fokus på dødballer og dueller ikke lenger noen floskel.

Treningskampen spilles lørdag 28. januar i Skedsmo storhall. Avspark 13:00. For de som ikke tar seg turen, Loffen for eksempel, er det mulig å se kampen direkte på RBTV

Sannsynligvis benytter Strømmen kun spillere fra egen stall i denne kampen. Med andre ord ingen prøvespillere eller andre som skal vise seg frem. Så langt er det signert kontrakt med 21 spillere for 2017-sesongen. Forhåpentligvis blir den tyske keeperen Tobias Trautner nummer 22.

Mot Vålerenga stilte vi som følger. Lørdagens lagoppstilling er ikke klar; Tobias Trautner – Anders Dieserud (Even Habberstad i 13 min.), Steinar Strømnes (Johannes Grødtlien 45 min.), Kristian Jahr, Thor Lange – Sami Loulanthi (Ulrich Ness 45 min.), Mustapha Achrifi (Mathias Dahl Abelsen 45 min.), Olav Øby, Mathias Blårud (Espen Rødsand 31 min.) – Markus Brændsrød, Magnus Solum (Kristian Bjørndalen i 13 min.).

Les deg opp om lørdagens treningskamp på Greyhoundsweb
Les hva Romerikes Blad skriver om kampen
Ta deg en øl i Lillestrøm før kampstart

Annonse: