Det nærmer seg oppstart

Men først skal spillerne ta ut to ukers ferie

Selv om datoen for seriestarten ikke er helt klar enda, er det sannsynlig at OBOS-ligaen sparkes i gang i løpet sommeren. Derfor er permitteringene til spillerne nå avsluttet og laget starter med å forberede seg til det som helt sikkert blir en annerledes sesong.

Starter med ferie

Det går mot et komprimert og tettpakket kampprogram og A-lagets spillere tar derfor ut deler av årets ferie nå. Planen er å starte opp med obligatoriske treninger 1. juni, noe som betyr at det nå blir to uker med ferietid. Norske fotballspillere er vant til at sommerferie ikke alltid betyr late dager i solen og programmet med egentrening har alltid vært med i reisevesken. I år blir det ikke noe annerledes, selv om det trolig blir lettere enn normalt å motivere seg til de frivillige hardøktene. Enkelte spillere har planlagt noen kortreiste ferieturer, men felles for alle er at de klør  etter å komme i gang med fotballen. Det er derfor ikke usannsynlig at du treffer flere av strømmenspillerne på feltet, også før den obligatoriske oppstarten.

Kontakttrening

Når spillerne møter på Strømmen Stadion 1. juni vil det forhåpentligvis være mulig å starte med "normale" treninger så raskt som mulig. Uansett formen på treningene er det viktig for spillerne og laget at fotballen på nytt begynner å rulle. Med en nesten 3 måneder lang ufrivillig pause er det mange spørsmålstegn før årets sesong. Vi både håper og tror at spillerne skal være godt forberedt og at det blir mange spennende oppgjør utover høsten.