Det vil seg ikke

Strømmen nærmest, men lagene gikk målløse av banen på Jessheim

Annonse:

Det ble ikke den helt store forestillingen før pause. Kisa var først frempå, men avslutningen etter et hjørnespark ble greit avverget av Kjellevold. De største mulighetene til Strømmen fikk Sander Birkeland. Først fikk han muligheten etter at Bojang ble spilt igjennom og la ballen tilbake på 6-7 meter. Skuddet ble for høyt og Hagerup klarte å avverge. Et kvarter senere løfter Mikalsen ballen inn i bakrom, men hodestøtet gikk dessverre over målet. Utover dette ble det mest nesten-sjanser. For Kisa var Sørløkk nærmest da han avsluttet fra inne i feltet, men ballen gikk til side for mål. Ingen av lagene følte seg veldig snytt når de gikk til pause.

Strømmen tok styringen

Andre omgang utviklet seg slik at hjemmepublikummets forhåpninger ble rettet mot det ene poenget. For i den første halvtimen var Strømmen gode. All ære til Hagerup i Kisa-målet, som gjorde seg fortjent til bestemannsprisen han mottok etter kampen, men vi må ha lov til å forvente mer enn ett poeng i en slik kamp. Riktignok ble George skadet da sluttspurten skulle settes inn og uten flere muligheter for å gjøre bytter måtte Strømmen fullføre kampen med én mann mindre. Med det opphørte den lange rekken med Strømmen-sjanser og en slags tilfredshet med poengdeling begynte å gjøre seg gjeldende. Defensivt ble vi aldri satt skikkelig på prøve og kampen ebbet til slutt ut med 0-0.  Ja, vi viser igjen at vi er vanskelig å slå, men det tar for lang tid å samle poeng når en til stadighet bare plukker med seg de ene.  

Neste motstander er Fredrikstad. Onsdag kl 18:00 er det Strømmen stadion som er stedet, og den kampen må du må få med deg!

Se noen av høydepunktene fra kampen mot Ull/Kisa:


 

Annonse fra Obos-ligaen: