Draktsponsorer 2020

Strømmen IF kommer til å ta seg godt ut i tidenes sesong!

Den ikoniske drakten er oppgradert og Strømmen IF vil definitivt bli lagt merke til i 2020. Den feiende flotte fotballen blir enda vakrere i grått og rødt, det er bare å nyte! Heldigvis er den lange ventetiden snart over og kamper med poeng i potten, kan sparkes i gang. De nye draktene debuterer borte mot Ull/Kisa, allerede på fredag.

Strømmen IF, hjemmedrakt i sesongen 2020

Gode samarbeidspartnere

Vi er veldig takknemlig for å ha draktsponsorene med på laget. Strømmen Sparebank, Strømmen Storsenter og KIA Lørenskog har støttet klubben i mange år og vises godt igjen også på årets drakt. Niprox Technology, som driver med vannbehandling, er ny draktpartner for året.

Kameratskap

På årets drakt er ordet "KAMERATSKAP" brodert inn i nakken. Dette er klubbens viktigste verdi og hovedårsaken til at Strømmen IF er verdens lengstlevende OBOS-klubb. Det er også grunnen til at BLM får plassen som er reservert for veldedige organisasjoner eller slagord. Drakten gjenspeiler dermed Strømmen IF bedre enn noen gang, og vil bæres med stolthet.