Dyngeland med ny kontrakt

Lånes ut til lag i Norsk Tipping-ligaen

Strømmen IF har i dag signert proffkontrakt med Marcus Dyngeland (21). Marcus har arbeidet hardt på feltet i mange år og har tatt store skritt som keeper. Covid har gjort at det nå er lenge siden han spilte kamp og mandag denne uken fikk han sin første 90-minutter på to år. Det var deilig å spille kamp igjen, sa en fornøyd sisteskanse etter at Strømmen 2 beseiret Lørenskog 2 på Rolvsrud.

Marcus Dyngeland skal vokte buret i Årdal FK

Dyngeland har trent med A-laget til Strømmen de seneste tre sesongene, men har til nå vært en av amatørspillerne på klubbens B-liste. Nå ønsker både klubben og Marcus at han skal få en hverdag med flere kamper og en har derfor kommet til enighet om å låne han ut til Årdal FK, som spiller i Norsk tipping-ligaen. I første omgang gjelder utlånet frem til 10. september. Den første kampen blir 1. runde i NM, førstkommende lørdag. Med tanke på at det er to år siden det sist ble spilt fotballkamp i Øvre Årdal er det forventet "fullt hus" når Florø gjester naturgresset i sommervarmen, lengst inne i fjorden.

Vi gratulerer Marcus med ny kontrakt og ønsker han lykke til mellom stengene i Årdal.