En mann med verdier og forståelse - Espen Hoff

Harald Gjervik ansatt som ny daglig leder

Strømmen IF kan med stor glede presentere Harald Gjervik som ny daglig leder for klubben. Harald kommer fra jobben som daglig leder i Florø fotballklubb og starter i Strømmen fra 1. septemper . Han har også tidligere jobbet flere år i IT-bransjen, og bodd 12-13 år i Oslo før i jobbsammenheng.

  • Født: 9. oktober, 1967
  • Sivilstatus: Samboer og to barn
  • Fødested: Måløy (Sogn og Fjordane)
  • Bosted: Florø, flytter til Oslo
  • Tidligere jobb: Daglig leder Florø, IT-bransjen

 

Etter å ha ha pratet med Harald, er mitt første inntrykk at han gleder seg stort til å ta fatt på jobben som ny daglig leder i klubben.
"Jeg gleder meg veldig til å begynne i ny jobb i Strømmen og ser fram til å kunne jobbe i en litt større klubb med andre type utfordringer"

Hva var grunnen til at du valgte Strømmen?
Jeg skulle egentlig tilbake til gammel jobb, men etter å jobbet i toppfotballen og satt meg inn hva det vil si å være i klubb. Var det for galt å begynne på nytt igjen. Og når muligheten i Strømmen bydde seg, måtte jeg utforske hva dette var for noe og tok derfor kontakt med Espen. Jeg hadde tenkt å flyte uansett.

Hvilke idéer og tanker har du for å ta Strømmen videre fra der vi er i dag?
Jeg har noen gode idéer for hva vi kan gjøre, men en god idé er ikke nødvendigvis den beste idéen. Jeg vil også bli kjent med alle som jobber i klubben av både ansatte og frivillige. Slik at jeg kan få en god bilde oversikt over hva folk jobber med og at jeg ikke tråkker folk på tærne.

Hvilke gode egenskaper er det du tar med deg inn i klubben?
Etter hva jeg har hørt fra andre er jeg god til konflikthåndtering og en god problemløser for hva som skjer i klubb God til å selge inn budskapet, er kreativ og en sindig mann. Jeg har vanskelig med å koble av, når jeg er dypt inn i det som opptar meg, vil jeg nødig legge det vekk. Mitt drivstoff er engasjement. Det er viktig at det er engasjement i og rundt klubben. Og jeg har alltid et ønske om å bli bedre. 

 

Styreleder Espen Hoff er storfornøyd med denne ansettelsen og kan fortelle følgende:

"Jeg tror Harald vil tilføre oss ny energi, spesielt når det gjelder inntektsbringende tiltak, men samtidig kontiniutet når det gjelder verdier og forståelse for hvordan en klubb som vår skal utvikle seg videre. Jeg gleder meg til han kommer ombord fra 1. september." sier en fornøyd styreleder Espen Hoff.

 

Strømmen IF gratulerer Harald med jobben og ønsker han lykke til når han tar fatt på jobben fra 1. september

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: