En mann med verdier og forståelse - Espen Hoff

Harald Gjervik ansatt som ny daglig leder

Annonse:

Strømmen IF kan med stor glede presentere Harald Gjervik som ny daglig leder for klubben. Harald kommer fra jobben som daglig leder i Florø fotball og starter i Strømmen 1. septemper. Han har tidligere jobbet flere år i IT-bransjen, og bodde i den sammenheng 12-13 år i Oslo.

  • Født: 9. oktober, 1967
  • Sivilstatus: Samboer og to barn
  • Fødested: Måløy (Sogn og Fjordane)
  • Bosted: Florø, flytter til Oslo
  • Tidligere jobb: Daglig leder Florø, IT-bransjen

 

Etter å ha ha pratet med Harald, er mitt første inntrykk at han gleder seg stort til å ta fatt på jobben som ny daglig leder i klubben.
"Jeg gleder meg veldig til å begynne i ny jobb i Strømmen og ser fram til å kunne jobbe i en litt større klubb med andre type utfordringer"

Hva var grunnen til at du valgte Strømmen?
Jeg skulle egentlig tilbake til min gamle bransje, men tiden i toppfotballen har vært interessant. Når da muligheten i Strømmen bydde seg, måtte jeg utforske hva dette kunne resultere i. Jeg tok derfor kontakt med Espen. Jeg hadde jo tenkt å flytte på meg uansett, og i fotballen kan jeg dra nytte av kompetansen jeg har opparbeidet meg i Florø Fotball.

Hvilke idéer og tanker har du for å ta Strømmen videre fra der vi er i dag?
Jeg har noen gode idéer for hva vi kan gjøre, men en god idé er ikke nødvendigvis den beste idéen. Jeg vil først bli kjent med de som jobber i klubben,  både ansatte og frivillige. Slik at jeg kan få et godt bilde av hva folk jobber med, uten at jeg tråkker folk på tærne.

Hvilke gode egenskaper er det du tar med deg inn i klubben?
Etter hva jeg har hørt fra andre er jeg god til konflikthåndtering og en god problemløser. Jeg er komfortabel i fortellerrollen og tror jeg blir sett på som en kreativ, men siding mann.  Jeg er engasjert og har vanskeligheter med å koble av, når noe opptar meg. Det er derfor viktig at det er engasjement i og rundt klubben, i tillegg til en vilje om å bli bedre. 

 

Styreleder Espen Hoff er storfornøyd med denne ansettelsen og kan fortelle følgende:

"Jeg tror Harald vil tilføre oss ny energi, spesielt når det gjelder inntektsbringende tiltak, men samtidig kontiniutet når det gjelder verdier og forståelse for hvordan en klubb som vår skal utvikle seg videre. Jeg gleder meg til han kommer ombord fra 1. september." sier en fornøyd styreleder Espen Hoff.

Strømmen IF gratulerer Harald med jobben og ønsker han lykke til når han tar fatt på oppgavene 1. september

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: