En real nedtur i Sogn

Sogndal gjorde kort prosess i kampen som til slutt endte 3-0

Annonse:

I det andre minuttet glipper det bak hos Strømmen og Eid kan slå Hoven alene gjennom med en 40 meters pasning, 1-0. Like etterpå hindrer en meget god Kjellevold at hjemmelaget dobler ledelsen, men Strømmen fortsetter å ikke henge med. Hoven scorer sitt andre etter en corner. Da viser klokka på Fosshaugane Campus syv minutter og i den neste halvtimen er det Sogndal mot Kjellevold. Sisteskansen er nå banens gigant og leverer flere kvalifiserte redninger. 

Ekte hattrick

Kristoffer Hoven må, på Obelix vis, ha vært en tur i eliksirgryten før kampen - for strømmenspillerne prellet regelrett av når kraftspissen satte fart. Sogndalspilleren fullførte sitt hattrick i det 38. minutt og Strømmen kunne takke en opplagt Kjellevold for at det bare var et 3-tall som lyste på resultattavla på vei inn til pause. 

HamKam neste

Begge lag forstod at kampen allerede var avgjort og andre omgang bar preg av dette. Begge lag kunne ha endret litt på resultatet, men det var aldri fare for at Sogndal skulle miste noen av poengene. Strømmen har 6 dager på justere seg til neste oppgjør - da venter Hamkam på hjemmebane.

 

Annonse fra Obos-ligaen: