Et yrende liv på stadion

Fredager betyr aktive og glade barn på Strømmen stadion

Annonse:

I samarbeid med Strømmen Sparebank og Sagdalen skole har Strømmen stadion blitt omgjort til en aktivitetspark på noen fredager. Prosjektet heter "Aktiv og glad" og er rettet mot barn i alderen 6 og 7 år. Målsetningen er få flere barn til å delta på organisert idrett - rett og slett fordi de har godt av det. 

Haien kommer

Fredag før helgen ble kunstgresset invadert av 180 ivrige og energifulle barn, som etterhvert fremstod som... ja, både aktive og glade. Instruktører fra Strømmen IF loset barna gjennom ulike poster med diverse aktiviteter. Samhandling med en stor fallskjerm, fotball 3 mot 3 og "haien kommer", falt i god jord blant de små, og det var et fornøyd barnetog som dro i retning Sagdalen ved lunsjtider. Neste fredag kommer de tilbake, og vi gleder oss.

Det er mye en kan gjøre med en fallskjerm
Det er mye en kan gjøre med en fallskjerm

Gratis aktivitetstilbud

Prosjektet har altså som mål av seg å rekruttere flere til den organiserte idretten, som blant andre Strømmen IF bedriver. Med Covid-19 har prosjektet blitt mer relevant enn noen gang. Frafallet i idretten har vært stort i år og det er viktigere enn noen gang å rekruttere barn til å delta. Å være en del av et lag eller en idrett handler ikke bare om den fysiske aktiviteten, det skaper også samhold, nye bekjentskap og venner, i tillegg til minner for livet. 

Oppstarten utsatt

Det egentlige startskuddet var planlagt til 1. mai, men nå er vi altå i gang. Først er det aktivitet på dagtid i skoletiden frem til høstferien. Deretter er vi prisgitt at barn og foresatte ønsker å fortsette å møtes på Strømmen stadion. Fra 5. oktober blir aktiviteten flyttet til ettermiddager og det er opp til hver enkelt å melde seg på. Barn født i 2014 vil da kunne delta på mandager, mens de som er født i 2013 har fått tid på onsdager. Påmeldingen er åpen og vi har kapasitet til 80 barn fra hvert årskull. Jenter og gutter trener hver for seg og i vinterhalvåret vil vi flytte innendørs til gymsalene på Sagdalen skole. Vi håper at mange benytter seg av tilbudet, og at jungeltelegrafen nå får så mange som mulig til å klikke på denne linken:

Påmelding til Aktiv og glad

 

Mer informasjon om prosjektet finner du på hjemmesiden til Strømmen IF:

Aktiv og glad - på strommen-if.no

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: