Eventyret er over

Tap 1-3 mot Grorud

Annonse:

Den dårlige statistikken på Jessheim Stadion ble ikke noe bedre etter en mager forestilling mot Grorud. Strømmen må etter dagens runde erkjenne at det i 2022 blir spill i PostNord-ligaen.

Kampen

Før hvilen var det Grorud som dominerte kampen. De måtte derimot ha hjelp for å skape de helt store sjansene. Å konstruere straffespark har dessverre blitt en ferdighet i fotball, som nok fortviler mang en dommer i analysene etter kamp. Like før halvtimen lykkes Hristov med å overliste de svartkledde. Straffe, 0-1, Aga.

(se straffesituasjon #1 i videovinduet nedenfor)

Bare minutter etter var det i beste fall en marginal offside-avgjørelse som tillot gjestene å doble ledelsen.

(se 0-2 i videovinduet nedenfor)

Strømmen var nå tvunget til å endre kampplan og justerte derfor formasjon. Dette ga en viss bedring inn mot pause, men en kom aldri nærmere enn en avslutning fra Birkeland.

Andre omgang

Grorud sin andre straffe for dagen kom nesten umiddelbart etter hvilen. Denne gang var det den klassiske forsvarer-først-på-ball-deretter-angriper-spark-på-fot, som gir avkastning. Hvorfor dette fortsatt, av noen anses som en forseelse av forsvarsspilleren, er det vanskelig å forstå. 0-3, Aga. 

(se straffesituasjon #2 i videovinduet nedenfor)

I det 53. minutt reduserte Magnus Tvedte til 1-3.

(Se målet til Tvedte i videovinduet nedenfor)

Minuttet etter reduseringen sendte Callaku en suser i tverra, og nå så det ut til at det kanskje kunne bli kamp allikevel. Begge lag gjorde deretter justeringer og den siste halvtimen ble det mye Hawaii og lite spill. Grorud var nærmest å få flere mål og kunne i etterkant juble for å ha beholdt plassen i OBOS-ligaen.

I og med at Stjørdals-Blink klarte 1-1 mot Åsane ville det uansett ikke holdt med seier mot Grorud i dag. 

Annonse: