For en fantastisk dag!

Endelig kunne vi ta imot Sagdalen Skole til OBOS Åpen Dag på Strømmen Stadion

Vi har alle gledet oss lenge! I 2020 ble arrangementet avlyst og tidligere i år utsatt. Nå var det derimot endelig klart for en variert og spennende aktivitetsdag på Strømmen Stadion.

OBOS Åpen Dag

Rebusløp på stadion med ulike aktiviteter

Alle klubbene i OBOS-ligaen får støtte fra OBOS for å gjennomføre en "bli kjent"-dag med klubben.  Konseptet kalles OBOS Åpen Dag og er noe alle gleder seg over å kunne arrangere. På Strømmen har disse dagene vært særdeles populære og i tillegg til OBOS er også Strømmen Sparebank og Strømmen Storsenter medarrangører. Tidligere år har vi tatt imot elever fra 5. og 6. trinn, men i år tok vi imot 450 elever fra 4. til 7. trinn ved Sagdalen skole.

Spillere fra A-laget

Det å få treffe spillere fra A-laget er en viktig del av besøket. I år måtte spillerne holde ekstra avstand, men en liten smak av superstjerne ble likevel. Fotballkamp var erstattet med fotballtennis og der fikk de profesjonelle aktørene vist seg godt frem.

Verdensmester i triksing

Når du er 5 ganger verdensmester har du god kontroll over ballen

En som virkelig fikk frem store øyner hos sine tilskuere var triksemesteren Tobias Becs. Han gjennomførte en kort trikseskole og plantet forhåpentligvis noen frø for fotballfremtiden på Strømmen.

Hva er det egentlig greit at vi kaller hverandre?

Freddy dos Santos og MOT hadde et viktig budskap til elevene fra Sagdalen Skole

Freddy dos Santos fra MOT og Norsk Toppfotball hadde en fin verdi-time med de ulike trinnene. Elevene ble blant annet spurt om hvilke uttrykk de mente var innafor å benytte mot andre. Det ble mange gode diskusjoner om et viktig tema. Det krever MOT å si #STOPP og alle deltagerne fikk alle et #STOPP-armbånd  for å bli påminnet om at en beskjed om å stoppe, kan være akkurat det en god venn trenger.

Julaften og 17. mai

OBOS sørget for at ingen dro tomhendte hjem fra Strømmen Stadion

Etter endt rebusløp var det tid før en liten matbit fra grillen og ikke minst en overraskelse fra OBOS. Alle deltagere fikk med seg gympose, fotball, t-skjorte og en drikkeflaske - alt dette i tillegg til en etterlengtet aktivitetsdag utenfor portene til skolen.

Takk til alle som gjorde denne dagen mulig!