Før Hamkam

Det er klart for en klassisk sekspoenger når Strømmen får besøk fra hedmarken

Annonse:

Eplemost

På Fosshaugane Campus avgjorde Sogndal kampen nesten før den var i gang. En meget god Simen Lillevik Kjellevold var grunnen til at vertene bare scoret tre ganger. Uten mål i motsatt ende av banen, endte kampen 3-0. Det ble dermed en forlenget busstur hjem for frustrerte spillere og trenere. 

Hjemme har Strømmen prestert godt og laget må på nytt ty til eget kunstgress for å slå tilbake. At neste kamp er viktig vil alle som kan lese en tabell enkelt kunne fastslå. Det er derfor helt naturlig at skuldrene heves en smule, selv om det for Strømmen bare handler om å gjenta det en har gjort på hjemmebane tidligere i år. Kanskje det er derfor Nesselquist, Andersen og Bergum tilsynelatende beholder roen når trioen Rekdal, Frigård og Olsen står utenfor og hamrer på portene.

Adkomst og kampstart

Gravearbeid ved stadion gjør at det bare er adgang til Strømmen stadion via Wittenbergsveien. Begge inngangene via Strømsveien er således stengt, både for trafikk og gående. Med kampstart kl 17:00 betyr det at parkeringsplassen må deles med foresatte som henter barn i barnehagen. Vi oppfordrer de som kan gå til å la bilen stå. Det finnes parkeringsplasser, men en må forvente en del kø etter kl 16:30.

Strømmen

Strømmen har valgt å trene forholdsvis hardt når kampprogrammet har gitt rom for dette. Etter en ganske tung opplevelse i Sogndal har de denne uken valgt å løsne litt på slipset. En variert og god treningsuke der også de prestisjefulle sommerlekene ble gjennomført lørdag. 

Nesselquist kan mønstre en tilnærmet skadefri tropp. Pål Steffen Andresen fikk en smell på trening onsdag og er ute, men både Mats-André Kaland og Lasse Nordås er klare til dyst. Hovedtreneren sier dette før oppgjøret mot Hamkam:

"Det er disse kampene vi elsker å spille. Mye på spill, to lag som trenger alle poengene og engasjerte supportere. Vi har mye å revansjere etter Sogndal-kampen, og gleder oss veldig til å se igjen flere kjente fjes. Vi kan aldri garantere noen ting i fotball, men det er en toppmotivert Strømmen-gjeng som går ut på banen mandag. DIsse kampene gir enormt med motivasjon og energi, og det skal vi bruke positivt"

K P
8 KFUM 30 39
9 HamKam 30 39
10 Strømmen 30 35
11 Jerv 30 35

Hamkam

Etter en sesongstart der poengene glapp i sluttminuttene av hver eneste kamp, ble det gjort endringer i trenerteamet. Kjetil Rekdal ble hentet inn for å bryte overtidsforbannelsen og for å akkompagnere Geir Frigård (assistenttrener) og Espen Olsen (sportssjef). De store endringen har latt vente på seg, til tross for at en ikke har sluppet inn mål i sluttminuttene med Rekdal ved roret. Mot Strømmen må Rekdal klare seg uten storebror Pedersen og spisskollega Enkerud. Med overgangsvinduet vidåpent kan det dukke opp overraskelser på kort varsel, men det er ikke usannsynlig at nysigneringen og lillebroren Pedersen blir å finne på topp. 

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 15
OBOS-ligaen - 2020 - Runde 15

Innbyrdes oppgør

Strømmen har de seneste årene har et godt tak på Hamkam. Vi kan bare håpe at dette fortsetter når kampen i bunnstriden skal avgjøres:

27.10.2019 Hamkam - Strømmen 1-2
28.04.2019 Strømmen - Hamkam 0-0 
16.09.2018 Strømmen - Hamkam 3-2
05.05.2018 Hamkam - Strømmen 3-2
31.08.2014 Strømmen - Hamkam 6-1
22.06.2014 Hamkam - Strømmen 1-1

Slik ser du kampen

Alle fotballkamper er best på stadion. Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til kampen mot Hamkam, da det er lagt ut et titalls billetter lørdag kveld. Om du ikke har muligheten til å være tilstede er dette en oversikt over hvor du kan få med deg mandagens kamp.

  • TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay

Annonse fra Obos-ligaen: