Før Jerv

Det er grå skyer over strømmenhimmelen, men kommer solen frem i kampen mot Jerv?

Annonse:

Skuffet fra Åråsen

Lokaloppgjøret ble en dårlig forestilling der begge lag var avhengig av feil hos motstanderen eller dødballer for å skape sjanser. Dessverre for Strømmen vant hjemmelaget 1-0 i en kamp ingen av lagene egentlig fortjente 3 poeng. 

At Strømmen befinner seg i det lave skiktet på tabellen er ikke uvanlig, men det er likevel ikke et sted vi trives godt. "Det ordner seg", er en farlig tanke og kan ikke snike seg inn i hodene til spillerne. Det eneste som faktisk hjelper, er å vinne fotballkamper.

Strømmen

Etter flere rotasjoner i laget hittil i sesongen er det naturlig å tro at Nesselquist & Co ønsker å etablere en større stamme som spiller regelmessig. Spesielt nå, når det den neste måneden bare spilles én kamp i uken.  Prestasjonene så langt har variert mye, alt fra det helt fantastiske til perioder med mange kampavgjørende personlige feil. Sesongen startet med 3 poeng på fire runder. På de neste fire ble det 7 poeng og da er det skuffende at rundene 9-12 bare ga oss 1 poeng.  Pål Steffen Andresen og Mats-André Kaland har fått besøk av Lasse Nordås i skadestua, men alle disse forventer å kunne være tilbake igjen før kampen mot Sogndal. Med Lasse ute er også lagets toppscorer borte fra laget som møter Jerv. Da blir det viktig at de som får muligheten tar sjansen og setter sjansene

Jerv

Laget fra Grimstad spilte ni kamper på rad uten å tape før Øygarden og Ranheim vant de to siste. Mot Ranheim på hjemmebane ble det stygge siffer (1-6), men det kan enkelt forklares med et tidlig rødt kort og en noe "uheldig" målvakt. Sørlendingene har også Diego Campos, som før forrige runde lå som nummer 1 på NTB sin spillerbørs for OBOS-ligaen. Costaricaneren har 5 mål så langt og er en spiller å se opp for. Dette er femte sesongen med Arne Sandstø som hovedtrener. 

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 13
OBOS-ligaen - 2020 - Runde 13

Innbyrdes oppgør

Etter at Jerv rykket opp til 1. divisjon i 2014 har lagene møttes 10 ganger.  Dette har resultert i 4-3-3 for Strømmen, forøvrig det samme som spillerformasjonen til laget. i 2019 vant Strømmen 3-1 hjemme og spilte 1-1 i Grimstad.
 

Slik ser du kampen

Alle fotballkamper er best på stadion. Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til kampen mot Øygarden. Om du ikke har muligheten til å være tilstede er dette en oversikt over hvor du kan få med deg mandagens kamp.

  • TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay

Annonse fra Obos-ligaen: