Før kampen: Skeid

Skeid - Strømmen har avspark klokken 19:00 på mandag

Det er klart for den 25. runden av OBOS-ligaen og sesongens viktigste kamp.  Vi tar turen til Intility arena der vi møter tabellnabo Skeid. Før kampen står vi bokført med 3 poeng mer enn Skeid, som jo er utgangspunktet for de fleste klassiske sekspoengere. Når det er mye som står på spill, trenger vi også mer støtte. Det er en fin tur fra Strømmen til Vålerenga, stadionanlegget er fint, lagene fine og kanskje er også været fint. Møt opp på Intility!

Tom Nordlie, hovedtrener for Strømmen IF i sesongen 1996

Om Skeid

Opprykket til OBOS-ligaen har ikke vært som forventet for skeidoksene. De ligger på direkte nedrykk med 17 poeng. Skeid må også spille sine hjemmekamper på Intility Arena da Nordre Åsen oppgraderes. Skeid trenes av den gamle Strømmen treneren Tom Nordlie som var assistenttrener i Strømmen i perioden 1990 til 1991, før han i 1995 kom tilbake til klubben som hovedtrener. Han har vært innom en rekke klubber i norsk toppfotball før han tok over ansvaret i Skeid.

Skeid sine 5 siste kamper:
22.09.2019: Nest-Sotra – Skeid 2-1
18.09.2019: Skeid – Sogndal 2-2
15.09.2019: KFUM – Skeid 2-1
31.08.2019: Skeid – Kongsvinger 0-2
25.08.2019: Jerv – Skeid 5-1

Innbyrdes oppgjør

Strømmen og Skeid har bare møtt hverandre 1 gang i en tellende kamp siden vi rykket opp til OBOS- ligaen. Det var i våres hvor det endte 1-1. Sivert Gussiås satte inn 1-0 i første omgang, men  Johannes Nunez Godoy utlignet for Skeid etter hvilen.

K P
12 Sandnes Ulf 26 32
13 Notodden 26 23
14 Strømmen 26 21
15 Skeid 26 18

Hva så med våre egne gutter?

Nesselquist kan rapportere om en gjeng som gleder seg til kampen. Etter en etterlengtet og deilig seier mot Sogndal har det vært viktig å rette fokus mot neste cupfinale, og det har vi fohåpentligvis lykkes med. Skeid er et vanskelig lag å møte og de vet også om betydningen av denne kampen. Vi gleder oss til en nervepirrende, jevn og tøff fotballkamp, og skal gjøre alt vi kan for å gå seirende ut av dette.

HVORDAN KAN JEG SE ELLER FØLGE KAMPEN?
Kampen går på Intility arena klokken 19:00, og vi anbefaler alle supportere å reise med kollektivtransport da det er få parkeringsmuligheter på Intility. Fra stasjonsveien bussholdeplass, rett ved Strømmen storsenter, går både 100 og 110 bussen til Helsfyr hvor det bare er en kort spasertur bort til stadion.

Om du ikke har muligheten til å se kampen på Intility kan du se kampen direkte på Eurosport Player.