Før kampen: Sogndal

Strømmen - Sogndal har avspark klokken 15:00 på søndag

Etter to veldig tøffe kamper mot to av topplagene i ligaen, venter nå en ny nøtt. Eirik Bakkes Sogndal kommer til Strømmen på søndag. Nå må gutta fortsette den gode spillemessige trenden, i tillegg til å bli mer kyniske. Forhåpentligvis vil det gi oss de poengene vi trenger for å overleve i divisjonen.

Om Sogndal

I likhet med Start og Sandefjord er Sogndal et lag som vandrer litt mellom Eliteserien og OBOS-ligaen. De rykket ned til OBOS-ligaen i 2017 sesongen, etter å ha tapt kvalifiseringskampene mot Ranheim. Etter nedrykket har Sogndal gått i seg selv, og etterhvert satset mer på unge spillere fra regionen. Sogndal sitt juniorlag ble norgesmester i fjor og flere av disse er nå jevnlig å finne på OBOS-laget. Det bærer også resultatene denne sesongen preg av. Laget fra saftbygda har variert mye i prestasjonene. De innehar i dag femteplassen, noe som gir kvalifiseringsspill til Eliteserien.

Sogndal sine 4 siste kamper:
18.09.19: Skeid – Sogndal 2-2
15.09.19: Sogndal – Sandefjord 1-1
31.08.19: Start – Sogndal 1-0
25.08.19: Sogndal – Kongsvinger 2-1

Innbyrdes oppgjør

Sogndal er, i følge statistikken, i føringen totalt sett, men på Strømmen stadion har det så langt blitt 1-1-1.

De siste 5 oppgjørene:
16.06.19: Sogndal – Strømmen 4-2
14.08.19: Strømmen – Sogndal 1-0
27.05.18: Sogndal – Strømmen 5-1
28.09.15: Sogndal – Strømmen 3-2
05.07.15: Strømmen – Sogndal 1-1

K P
12 Sandnes Ulf 26 32
13 Notodden 26 23
14 Strømmen 26 21
15 Skeid 26 18

Hva så med våre egne gutter?

Etter en god kamp hjemme mot Start og en god gjennomføring, tross resultatet, borte mot Sandefjord skal gutta være klare for Sogndal på søndag. Øystein Vestvatn er ute med karantene, men ellers kan Nesselquist  velge fra en fulltallig tropp.

HVOR KAN JEG SE ELLER FØLGE KAMPEN?

Kampstart er klokken 15:00, og den beste opplevelsen får du på stadion. Møt opp og støtt gutta i kampen for å beholde plassen.

Om du ikke har muligheten til å se kampen på stadion, så kan du se den direkte på Eurosport player.

Selv om du følger kampen fra tribunen eller foran TV-skjermen kan du også holde et øye med vår Facebook-side. Der får du i tillegg til oppdateringer fra kampen også en del andre godbiter.