Før kampen: Start

Strømmen- Start har avspark klokken 15:00 på søndag

Annonse:

I landslagspausen er det vært god tid til å øve, men nå er det endelig klart for ny runde i OBOS-ligaen. Søndag får vi besøk av ett av topplagene, IK Start. De kommer fra en sterk hjemmeseier mot Sogndal, hvor Kasper Skaanes stod for kampens eneste mål. Strømmen på sin side spilte uavgjort i lokaloppgjøret mot Ull/Kisa. Et selvmål førte Strømmen i føringen, Ull/Kisa snudde deretter til 2-1 før Strømmen slo tilbake. Sivert Gussiås utlignet når det gjenstod 10 minutter på klokka, og sikret dermed et sterkt bortepoeng. Dette skal det nå bygges videre på, for det er flere poeng vi trenger. Arbeidet starter allerede søndag, mot Start. 

Se scoringen til Gussiås på nytt her:

 

Om Start

Start har i en årrekke vært den ledende fotballklubben på Sørlandet. De seneste årene har det derimot vært mye opp og ned mellom Eliteserien og Obos-ligaen. I fjor var det bare dårligere målforskjell enn Stabæk, som førte dem ned et nivå. I år er det opprykk som gjelder for Start, noe som det nå bare er Sandefjord som kan hindre dem. Det kommer med andre ord til å bli en meget spennende høstsesong for sørlendingene.

Start sine 4 siste kamper:
18.08: Start-Tromsdalen 2-0
22.08: Skeid-Start 1-1
25.08: Raufoss-Start 1-2
31.08: Start- Sogndal 1-0

På søndag får vi også et gjensyn med tidligere Strømmen-spiller Martin Ramsland. I perioden fra 2013 til 2015 noterte Martin seg for 19 mål på 54 kamper for oss. Med sin gode arbeidsevne på topp ble han raskt populær blant hjemmefansen. Etter 2015 sesongen fikk han muligheten til å prøve seg på et høyere nivå, da han signerte for Sogndal. Siden den gang har Martin havnet tilbake igjen på Sørlandet og Start. Vi ønsker Martin hjertelig velkommen tilbake til Strømmen stadion.  


Innbyrdes oppgjør
Siden opprykket vårt til OBOS-ligaen i 2010 har lagene møttes 5 ganger. Statistikken er 1-0-4 i Start sin favør. Det er med andre ord en liten statistisk fordel Start men, som alle vet, er statistikker til for å endres. 

De siste 5 oppgjørene:
05.05.19: Start-Strømmen 4-0
01.10.17: Strømmen-Start 1-2
10.06.17: Start-Strømmen 0-1
26.08.12: Strømmen-Start 1-2
06.05.12: Start- Strømmen 3-1

K P
10 Sogndal 0 0
11 Stjørdals-Blink 0 0
12 Strømmen 0 0
13 Tromsø 0 0

Hva så med våre egne gutter?
Ole Martin kan rapportere om en bra treningsuke, og at det er en sulten gjeng som tar i mot Start på søndag. Med unntak av karantener og Andresen, som er usikker, er vi fulltallige. Målet er å sjokkere opprykksjagende sørlendinger. Det blir en tøff batalje, men vi er beredt. 

 

HVORDAN KAN JEG SE ELLER FØLGE KAMPEN LIVE?

Kampstart er klokken 15:00, og den beste opplevelsen får du på stadion. Vi forventer en fantastisk ramme rundt denne kampen. Start stiller som vanlig med mange bortesupportere, og vi gleder oss til å oppleve stemningskampen mellom Greyhounds og bortesupporterne.

Om du ikke har muligheten til å se kampen på stadion, kan du se den direkte på Eurosport Norge.

Selv om du følger kampen fra tribunen eller foran TV-skjermen kan du også holde et øye med vår Facebook-side. Der får du i tillegg til oppdateringer fra kampen også en del andre godbiter.

Annonse fra Obos-ligaen: