Møter et presset Kongsvinger

Bortelaget ligger sist i OBOS-ligaen og er på poengjakt

Knepent tap i sør

Etter en dårlig forestilling borte mot Jerv skal Strømmen forsøke å revansjere seg på eget kunstgress. I Grimstad var det strengt tatt ingen av lagene som fortjente noe mer enn det ene poeng, men et hjemmelag tilbake fra covid-karantene scoret det nødvendige målet. Så lenge poengfangsten på bortebane fortsatt er mager for Strømmen blir hjemmekampene enda viktigere. I bortekampen mot Kongsvinger følte Strømmen at de ga bort poengene med 11 mot 10 spillere, men nå er det nye tre poeng å spille om.

Strømmen

Nå er troppen både skade -og karantenefri noe som betyr at Nesselquist har fritt valg fra øverste hylle. Med bare 18 tellende poeng på de 19 første kampene bør Strømmen øke poengsnittet for å stå i divisjonen. Spillerne er derimot ikke motløse, selv om det har vært en noe variabel treningsuke. At Strømmen har for vane å "alltid" klare seg er ikke noe en rekordung spillergruppe kan slå seg til ro med. De ønsker resultater og har lyst til å kunne skfite fokuset til å se oppover på tabellen.

K P
11 HamKam 22 26
12 Ullensaker/Kisa 22 26
13 Strømmen 22 25
14 Grorud 22 24

Nesselquist mener at alle kamper er 6-poengskamper, men vedgår at vi kan stå foran en særdeles betydningsfull kamp. Hovedtreneren er spent foran oppgjøret mot Nystuen og vet at de kommer til å møte et innbitt Kongsvinger.

Kongsvinger

Laget som gjorde sine saker bra i vinter har skuffet stort i årets sesong. Mika Lehkosuo ble erstattet av Espen Nystuen før forrige runde for å forsøke å redde plassen i OBOS-ligaen. I den første kampen med ny hovedtrener ble det tap 1-2 mot KFUM. Det forlenget tapsrekken til seks kamper før de nå skal møte Strømmen på Strømmen stadion. I troppen til KIL forventer vi å finne både Victor Grodås og Mahmoud Laham, begge tidligere strømmenspillere. Laham har alltid scoret mot sine tidligere klubber, en rekke vi håper stopper i morgen.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 20

Innbyrdes oppgør

I de siste 20 innbyrdes oppgjørene er statistikken 7-6-7. De siste 5 oppgjørene har endt slik:

14.08.2020 Kongsvinger - Strømmen 2-1
21.08.2019 Kongsvinger - Strømmen 3-2
23.06.2019 Strømmen - Kongsvinger 2-0
29.07.2018 Strømmen - Kongsvinger 2-6
24.06.2018 Kongsvinger - Strømmen 1-2

Slik ser du kampen

Alle fotballkamper er best på stadion. Vi har lagt ut noen få billetter slik at  hjemmesupportere og nøytrale fortsatt kan kjøpe billetter til kampen mot Kongsvinger. Om du ikke skal være tilstede er dette en oversikt over hvor du kan få med deg mandagens kamp.

• TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay