Før Øygarden

To lag i poengnød braker sammen på Strømmen stadion

Annonse:

Små marginer

Med tyve minutter igjen å spille hadde vi tre poeng langt ned i lomma. At vi bare maktet å score én gang før pause gjorde oss derimot sårbare - og ondt ble det. To mål av hjemmelaget, det siste sågar i undertall og på straffe, resulterte i null poeng og en taus busstur hjem.  Igjen hadde marginene bikket i feil retning, men vi kan bare jobbe ufortrødent videre.

(Var ballen ute? Døm selv i videovinduet nedenfor)


Strømmen

Etter det forsmedelige tapet mot Kongsvinger er det forventet endringer på både stall og lag. Kaptein Kristian Jahr er tilbake fra skade og Sander Birkeland er friskmeldt. Slitne kropper kan derfor erstattes av spillere som ble satt på lading mot KIL. Forhåpentligvis vil friske ben få kampen inn i det sporet vi ønsker oss. Hjemme på Strømmen har vi vært gode i år, men uten poeng på utebane øker kravet til å prestere på eget kunstgress. 

K P
5 Kvik Halden 24 34
6 Strømmen 24 31
7 Sotra 24 29
8 Ørn Horten 24 29

Øygarden

Kommunereformen medførte at kommunene Fjell, Sund og Øygarden ble slått sammen. Navnet på den nye storkommunen ble Øygarden og den nystartede paraply-klubben tok samme navn.  Samme utfall hadde det vært vanskelig å se for seg i Strømmen. Syv klubber, deriblant Nest-Sotra, skal representere bredden, mens Øygarden blir klubben som skal drive toppfotballen på strilelandet. Øygarden overtok både lisensen og hjemmebanen til Nest-Sotra og mange hevder derfor at den nye klubben bare er Nest-Sotra i nye farger. Utskiftningene har derimot vært store og mange skeptikere har spådd laget en tøff reise i 2020. Å forutse OBOS-ligaen er derimot helt umulig og nykommerne har bitt gått fra seg, i hvertfall til de tapte 1-6 for Ranheim i forrige runde.  Øygarden er et fysisk robust lag, som så langt har vært særlig farlig på dødball. 

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 10
OBOS-ligaen - 2020 - Runde 10

Innbyrdes oppgør

Ettersom Øygarden er nystiftet i år er det bare i treningskampen på Marbella i vinter vi har møtt hverandre tidligere.  Den gang vant Strømmen 2-0, et resultat vi gjerne tar reprise på.

Slik ser du kampen

Alle fotballkamper er best på stadion. Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til kampen mot Øygarden. Om du ikke har muligheten til å være tilstede er dette en oversikt over hvor du kan få med deg mandagens kamp.

  • TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay

Annonse: