Før Raufoss

Strømmen starter med et purungt mannskap i bortekampen på Nammo Stadion.

Annonse:

Viktig seier

Fredag leverte Strømmen årsbeste da Sandnes Ulf ble beseiret med hele 4-0. Dette gir god energi og selvtillit, men spillergruppa vet at det må jobbes hardt for å gjenskape prestasjonen. Med bare to dager mellom kampene er det heldigvis enkelt å fokusere på neste oppgave.

Strømmen

En jevn og bred tropp gir trenerapparet alternativer i et tett kampprogram. Når fredagskampen utviklet seg som den gjorde ble det underveis mulig å tenke neste kamp. Det gjør sitt til at Strømmen starter med et ungt lag mot Raufoss. En snittalder på 22 år har vel Strømmen aldri tidligere hatt i en kamp dette nivået. 

Raufoss

Totningene kommer fra et knepent tap i Sogndal. På hjemmebane har de derimot vunnet begge kampene denne sesongen. Først 3-1 mot Stjørdals-Blink på Jessheim og deretter 2-0 mot Kongsvinger hjemme på et nylagt Nammo stadion.

Raufoss er hissige i presset og spiller direkte, med stor fart. Dette fikk vi ettertrykkelig merke i oppkjøringen, da vi møtte et godt Raufoss i treningskamp på Gjøvik. Den gang løp de oss i senk og vant komfortabelt 3-1. Nå håper trenerteamet på et annet resultat, men det er en spent hovedtrener før kampen. Raufoss er en av de tøffeste bortekampene i OBOS-ligaen og det er godt for oss å angripe en slik kamp med selvtillit, sier Nesselquist.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OBOS-ligaen - 2020 - Runde 7
OBOS-ligaen - 2020 - Runde 7

Innbyrdes oppgør

Lagene har møttes 4 ganger tidligere i 1. divisjon.

20.10.2019 Strømmen - Raufoss 2-1
22.04.2019 Raufoss - Strømmen 1-0
28.08.2016 Raufoss - Strømmen 4-5
29.06.2016 Strømmen - Raufoss 4-0
 

Slik ser du kampen

Her er en oversikt over hvor du kan få med deg mandagens kamp.

  • TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay

Annonse fra Obos-ligaen: