Første treningskamp endte med seier

Strømmen vant 3-0 mot Elverum

Annonse:

Treningskamp er god avkobling fra den harde treningshverdagen. Det er også bra for moralen og selvtilliten å vinne. 3-0 mot Elverum er en derfor fornøyd med. Første omgang ble rotete, med mye unøyaktighet og mange balltap. Det gjorde også at Elverum fikk flere bra muligheter, uten å få telling. Like før pause er det Mats André Kaland som står for kampens øyeblikk. En suser fra distanse,  og målvakten er sjanseløs. Mål fra 25 meter så vi ikke for mye av i forrige sesong. Første omgang endte med 1-0 til Strømmen. 

I de første 45 minuttene stilte vi med dette laget: Lillevik, Bjørkkjær, Grødtlien, Andresen, Renå Olsen, Blårud, Kaland, Bjørlo, Laham, Nordås og Thun. 

Andre omgang

I andre omgang handlet det meste om Strømmen, og en kom til mange avslutninger. Først dobler Pozo ledelsen etter et flott angrep. Deretter sørger prøvspiller Sander Birkeland (Oppsal) for at kampen ender 3-0. Det kunne fort ha blitt flere mål, men de får vi spare til senere.

Etter hvilen spilte vi hodesakelig med dette laget: , Bjørkkjær, Tvedte, Muqkurtaj, Solvang Nilsen, Naustdal, Achrifi, Birkeland, Pozo, Sellin og Laham

En håndfull "debutanter"

Til tross for semifinale i håndball var det ca 50 tilskuere som fikk med seg at de nysignerte spillerne, Lasse Nordås, Renå Olsen, Naustdal, Pozo og Bjørlo spilte sine første minutter i grått og rødt.

Annonse fra Obos-ligaen: