Fortsatt mye å jobbe med

Det ble tap, 2-3 mot Skeid

Annonse:

Den første halvtimen var energisk og sjansefattig. Deretter var det et kvikt og løpsvillig Skeid som styrte kampen inn mot pause. I denne perioden scorer de 2 mål, det andre på omgangens siste spark.

Bedring

Som seg hør og bør i en treningskamp blir det gjort flere bytter i pausen. Strømmen tar nå over litt av initiativet, men rytmen i overgangene uteblir. Et hodestøt gir Skeid 3-0 før Sellin og Kalland reduserer. Sellin får nettkjenning i sin tredje kamp på rad, da en kårner blir ekspedert kontant i mål. Foranledningen til Kaland sitt mål var av den vakre typen og med tyve minutter igjen var opphentingen innen rekkevidde. Til tross for noen fine overgangsmuligheter uteblir derimot de store sjansene.

Totalt sett er dette et steg tilbake , men det er positivt at en klarer å jobbe seg inn i kampen etter 0-3. De gode periodene ble for korte og sjeldne. Skeid leverte jevnere og vinner med det fortjent.

Skade 

Daniel Ravneng pådro seg en skulderskade under oppvarming og måtte derfor erstattes av Simen Lillevik. Lillevik hadde med seg disse spillerne i første omgang: Bjørkkjær, Tvedte, Blårud, Renå Olsen, Naustdal, Achrifi, Kaland, Pozo, Nordås og George. 

Etter hvilen stilte vi med dette laget: Lillevik, Bjørkkjær, Tvedte, Grødtlien, Renå Olsen, Blårud, Kaland, Bjørlo, Laham, Sellin og Chaib.

Neste kamp

Neste mulighet til å se Strømmen er førstkommende torsdag kl 18:00 på Strømmen Stadion. Da er det Kjelsås som kommer på besøk.

Annonse fra Obos-ligaen: