Fotballskolen 2019

24-28. juni arrangerer Strømmen IF Tine fotballskole på Strømmen stadion. Påmelding til årets fotballskole åpnet, så meld dere på først som sist!

Strømmen IF arrangerer også i år fotballskole på Strømmen stadion.

Trener for A-laget, Ole Martin Nesselquist, setter opp treningsøktene, så det blir fullt kjør i fem dager.

Vi vil ha egne jentegrupper og håper å se mange jenter på kunstgresset denne uken!

Spillere fra A-laget og juniorlaget vil være instruktører, og det blir servert lunsj hver dag. Alle deltakere vil også motta en sekk med T-skjorte og fotball.

Fotballskolen er for spillere født 2012 - 2006, pris er kr 1.250,- per deltager. Søskenmoderasjon 25%. Søskenmoderasjon beregnes automatisk ved registrering.

PÅMELDING HER

Praktisk informasjon:

Fotballskolen foregår på vår hovedbane alle dager 08:30-15:00.

Program:
Kl. 08.30: Oppmøte/registrering alle dager
Kl. 09.30-11.30 Trening/aktivitet.

Kl. 11.30-12.30 Lunsj

12-30-14.30 Trening/aktivitet
15.00: Slutt

Deltagerne får lunsj og frukt hver dag mellom kl. 11.30 og 12.30

De deltagerne som har allergier eller andre matpreferanser, må ta med egen mat da vi ikke har kapasitet til å lage annen mat i tillegg.

Alle må ha med fotballsko, leggskinn, drikkeflaske. Husk å kle dere etter været.

Vi bruker i år systemet Superinvite til påmelding og betaling for at det skal bli enklere for både spillere, foreldre og oss i administrasjonen. Her melder du på barna og betaler med et hvilket som helst visa eller kredittkort på noen få minutter.