G14 er seriemestere!

Etter kveldens 4-2 seier hjemme mot Rælingen er G14, etter alt å dømme, seriemestere i G14 9er/7er serien. De har skåret utrolige 142 mål på 17 kamper.

Laget består av 9 gutter og 2 jenter. De fleste er født i 2005, men de har også et par spillere født i 2006. Denne sesongen har laget trent med G15, og flere har også hospitert i kamper for G15. De to jentene i troppen, Cicilie og Elina, trives godt på guttelaget og føler at de blir tatt godt vare på.

Etter en litt famlende sesongstart i april, har disse guttene og jentene spilt seg gode og har nå vunnet syv av åtte kamper i høst. Blant annet vant de 9-2 over daværende serieleder Frogner. Nå er det bare en mikroskopisk matematisk mulighet som kan hindre seriegullet.

Gratulerer så mye til alle spillere og trenere med en fantastisk sesong!