George er tilbake i Oslo og klar for Strømmen!

En ny hurtig spiller trer inn i Strømmens A-stall før tidenes sesong i OBOS-ligaen

Annonse:
Tega George (23) signerte i dag for Strømmen IF. Tega er den foreløpig siste av nye spillere for 2020-sesongen, og Oslogutten gleder seg til å spille i rødt og grått.
Det er ikke bare unike draktfarger som trigger den tidligere Aalesund-spilleren, det er også spillestilen og miljøet i laget. George trente med laget den andre uken i januar, og seks dager i Norges artigste garderobe var nok til å imponere den lynhurtige vingen. 
 

Spilt i flere posisjoner

George spilte i 2019 i AAFK hvor han var tiltenkt en rolle som vingback i Lars Bohinens suksessrike 3-5-2-system. Opprinnelig hadde George avtale med tangotrøyene ut 2020, men etter godt samarbeid mellom klubbene ordnet dette seg. Han fikk dessverre ikke sitt store gjennombrudd i den oransje drakten, selv om mange hadde troen etter overgangen fra Kjelsås etter 2018-sesongen. Før Kjelsås har han også spilt i Grorud og i Vålerenga, i disse to klubbene som ving. 
 

Fart og spenning!

Og ving er rollen han primært skal bekle på Strømmen Stadion. Hovedtrener Nesselquist er meget klar over at George i tillegg tilfører fleksibilitet i troppen når han kan spille på back og ving, samt begge sider. Men det er primært som ving han er hentet inn, og Nesselquist mener flere vil få problemer mot tempoet til den nyervervede spilleren. Nesselquist kan allerede i januar garantere to ting på Strømmen Stadion i 2020: Fart og spenning!
 
Vingen fra Oslo har skrevet under en kontrakt ut sesongen 2020, men begge parter håper at gjennombruddet endelig skal komme for George og at dette medfører en forlengelse med påfølgende suksesshistorie. 
Vi ønsker Tega hjertelig velkommen til Strømmen IF. 
 
Annonse fra Obos-ligaen: