God gjennomkjøring mot HamKam

Det endte 2-2 mot divisjonskollegaen fra Hamar

Annonse:

Lørdag ventet årets første motstander fra OBOS-ligaen. Det er alltid knyttet litt ekstra spenning til kamper mot lag i samme divisjon, spesielt når det er HamKam og Espen Olsen som står på motsatt halvdel.  Hurtigversjonen etter kampen er at vi er i rute.

Pauseresultat 0-1

De første 25 minuttene fører vi kampen, og en får se mye av de offensive nysigneringene. Deretter tar HamKam ledelsen på straffe, noe som blir mindre flatterende etter at HamKam nå spiller seg mer inn i kampen. Ingen flere mål i første omgang, mest på grunn flere gode redninger av de to sisteskansene.

Strømmen i første omgang: Lillevik, Bjørkkjær, Kurucay, Tvedte, Renå Olsen, Blård, Kaland, Bjørlo, Pozo, Sellin og Laham.

Balanse i målprotokollen

Etter hvilen er det på nytt Strømmen som tar tak i kampen. Sellin scorer to ganger, det siste på halvspektakulert vis. HamKam utligner halvveis i omgangen, før det på nytt er målvaktene som regjerer. Alt i alt en god gjennomkjøring, med mye bra og mye å rette på. 

Etter at byttene var unnagjort stilte Strømmen med følgende lag: Lillevik, Bjørkkjær, Kurucay, Blårud, Renå Olsen, Naustdal, Achrifi, Bjørlo, Nordås, Thun og George.

Neste kamp er mot Skeid neste lørdag. Denne kampen spilles også i LSK-hallen. Kampstart er kl 11:00.

Annonse fra Obos-ligaen: