Godt å få på seg drakta igjen

Tap 0-2 mot Hamkam i årets første kamp

Annonse:

Denne helgen ble det åpnet opp for treningskamper for lag i de to øverste divisjonene. Covid har forårsaket store forskjeller i oppkjøringen og mange klubber har i lange perioder ikke fått lov til å trene. Det var derfor naturlig at mange av helgens kamper gikk mellom lag med samme treningsbakgrunn. På Briskeby var det derimot en reell hybridkamp. 

Det skal lønne seg å trene

Med bare fire fellestreninger måtte Strømmen velge seg ut noen få ting å fokusere på i første treningskamp. Ettersom Hamkam har fått trent uavbrutt i år var det lett å prioritere momenter i det defensivespillet. Kampbildet ble da også som forventet og til tross for 0-2 angrer en ikke på å ha gjennomført en kamp så raskt etter oppstarten. 

0-2 før pause

Det første kvarteret gikk rolig for seg og begge lagene benyttet tiden til å nyte det å spille fotball i spillerdrakt. Deretter tok Hamkam initiativet i kampen og Strømmen fikk, som planlagt,  øvd seg på defensive oppgaver. Det er selvfølgelig surt å slippe inn denne typen mål, men totalt sett ok at det holdt med én hånd for å telle målsjanser. Offensivt var beholdnigen mager, med Myhre som den eneste som kom til en brukbar sjanse. 

 0-0 etter pause

Strømmen gjør syv bytter i pausen og leverte en god start på andre omgang. Mikalsen, Naustdal og Chaib hadde alle gode muligheter til å score, men skuddene endte på feil side av metallet. Etter timen bytter Hamkam hele laget. Det ble ingen flere mål, til tross for at begge lag fikk noen gode muligheter. 

Nesselquist er glad for profesjonens skyld at laget som har kunnet trene var best, men er samtidig overrasket over at forskjellen ikke var større. Vi fikk god respons på de tingene vi hadde valgt å prioritere og det er j...lig deilig å spille kamp igjen, sa hovedtreneren etter kampslutt.

Sjølstad, Nordås, Lillevik, Andresen, Ravneng og Achrifi er ute med skader og spilte ikke kampen. Myhre, B. Naustdal, Idrissi, Olafsen, Mikalsen og Cheng "debuterte" i strømmendrakt. Ingen skader, fint vær, flott stadion og hyggelige mennesker - fantastisk deilig å være i gang igjen!

Annonse: