Godt i gang med KM innendørs

Strømmen har ses lag med i turneringen som spilles i LSK-hallen denne helgen

Normalt er 5'er-fotball forbeholdt de yngste, men denne helgen er det fritt frem for de store guttene. Innendørs KM er gøy og sosialt, men når drakten dras over hodet - er det også alvor.

Strømmen stiller to lag i senior, junior og gutt. Seniorlagene og det ene juniorlaget startet med gruppespill torsdag kveld. Både juniorlaget og det ene seniorlaget klarte å kvalifisere seg til sluttspillet, som spilles søndag.

Den siste og avgjørende kampen for juniorene ble meget spennende, etter at målvakten fikk se det røde kortet. Strømmen ledet 2-0 da målvakten fanget ballen med hendene utenfor målfeltet. 3-0 kom like etterpå, men til tross for at Harish storspilte som stand-in, snudde kampen til 3-4 med bare sekunder igjen å spille. Strømmen som måtte ha minst uavgjort, klarte å slå tilbake og sikret seg avansement med sluttresultatet 4-4.

Seniorlaget som skal møte Eidsvoll IF i 1/8-finalen på søndag, avsluttet gruppespillet med en overbevisende 5-0 mot Skjetten.