Gøy med Åpen Dag

En fin og motiverende dag for både små og store

Annonse:

Torsdag tok Strømmen IF i mot 200 elever fra Sagdalen skole til Åpen Dag. Dagen ble arrangert i samarbeid med OBOS og ble lagt opp som et rebusløp på Strømmen stadion. 

Rebusløp med aktiviteter

Ikke enkelt å treffe ballen med moro-briller
Ikke enkelt å treffe ballen med moro-briller

På de ulike stasjonene var det aktiviteter som elevene skulle gjennomføre. Når rebusløpet var fullført hadde elevene blant annet forsøkt å treffe blink på NERF-banen, skåret mål på keeperen og beseiret A-lagsspillere på 3'er-banen. Det var også mulig å prøve seg på en litt annerledes fotball, med moro-briller eller svømmeføtter.

Inne hos hovedtrener Ole Martin Nesselquist var det motivasjon som var på dagsorden. Motivasjon i praksis ble levert av spillerne Øystein Vestvatn og Sivert Gussiås, når de simulerte kampforberedelser - inne i spillergarderoben.

Verdensmester

Skoleelevene så ut til å stortrives på alle stasjonene. Det måtte derfor en verdensmester til, for å skille seg ut. Triksing med ball er fasinerende å se på, spesielt når det er Anders Azun Solum som er i aksjon. Azun sin trikseskole i solskinnet på Strømmen stadion, ble liksom ikke - feil. 

Sol og lett vind endte opp som en dag, vel blåst! Et godt eksempel på hva som lar seg gjøre når Strømmen IF, NTF, OBOS, Norgesexpo, Azun, Sagdalen skole og frivillige slår seg sammen - Stor takk til alle!

 

Annonse fra Obos-ligaen: