Gråtasser på Il Padrino

Vår samarbeidspartner på Strømmen Storsenter tar godt vare på spillerne våre

Annonse:

Strømmen IF og Malermesterne AS har i en årrekke stått bak kåringen av den beste strømmenspilleren på hjemmekampene. Tidligere har beslutning lagt hos en lokal jury, men denne sesongen er det publikum som bestemmer. Avstemmingen foregår på facebook og er åpen så lenge kampene er i gang. 

Varierte premier

Premiene har gjennom årene variert fra bløtkaker til gavekort, men de to siste sesongene har det vært et godt måltid som har vært belønningen. Den italienske restauranten Il Padrino, på Strømmen Storsenter, er et populært spisested for fotballspillerne på Strømmen - spesielt når de har med deg et gavekort på innerlomma. Også tittelen har endret seg. Man of the match, Dagens spiller, Beste Strømmenspiller osv. I 2020 kårer vi Dagens Gråtass!

Årets kåringer

Så langt i år er det Youssef Chaib, Lasse Nordås og Torje Naustdal som har kunnet kose seg med italiensk gastronomi. 

Hver stemme teller

Det går rykte om at de andre spillerne har startet sine egne vervekampanjer for å lokke med seg flere publikumsstemmer.  Heldigvis er fotballfolk og fotballpublikum ærlige og redelige - noe som betyr at det er prestasjonen i kampen som fortsatt avgjør.  For å kunne stemme på en spiller må han enten ha startet kampen, eller blitt byttet inn før det 75. min. 

Neste hjemmekamp er mot Grorud 10. august. Husk å gi din stemme og stikk gjerne innom Il Padrino for å kjenne på smaken av spillerpremien. 

Annonse fra Obos-ligaen: