Grødtlien forlater Strømmen

Johannes Grødtlien har skrevet under for Gjelleråsen IF

Annonse:

Johannes Grødtlien har vært i Strømmen IF hele livet sitt, og fikk sin debut på A-laget allerede i 2014. Han har siden den gang vært en del av klubbens A-stall og lagt ned en fantastisk jobb for klubben. I tillegg til sine 22 obligatoriske A-kamper for klubben har han også vært på utlån i to perioder. Først til Moss FK høsten 2016, og deretter 2017-sesongen i KFUM Oslo. 

Nå har Grødtlien, i dialog med klubbens trenerteam, valgt å finne gleden med fotball igjen etter mindre spilletid enn ønsket de siste årene. Det er alltid vemodig når ekte klubbspillere forlater klubben, men det er den riktige avgjørelsen for begge parter. 

Johannes er en fantastisk flott fyr og har gjort en enorm jobb for klubben i mange år. Han vil alltid være velkommen på Strømmen Stadion, og vi lukker aldri døren for at han kan komme tilbake. Nå er timingen riktig for et miljøskifte for Johannes, og det respekterer vi. Vi takker uansett Johannes for enorm innsats, og gleder oss til å se han på stadion igjen sier hovedtrener Ole Martin Nesselquist.

Vi ønsker å takke Johannes for alt han har gjort for Strømmen IF gjennom alle disse årene, og ønsker han masse lykke til i sin nye klubb. 

Annonse fra Obos-ligaen: