Grorud kl 13:00

Mange følger med med når den utsatte kampen mot Grorud sparkes igang.

Tress i U

Oppgjøret mot Hamkam var den tredje uavgjorte kampen på rad for Strømmen. Med tanke på at to av oppgjørene ble spilt på bortebane (Ulf og Hamkam) og det tredje var hjemme mot Sogndal, er dette sterke resultater på papiret. Likevel sitter vi igjen med en følelse av at alle kampene kunne ha bikket i vår favør, noe som for mange nok føles frustrerende. Vi må derimot bare ignorere at det ikke alltid er korrelasjon mellom prestasjon og poeng, og bare fortsette å levere godt. Nå står det en liten cupfinale for tur. Det er derfor bare å plukke opp hansken og ta poengene hjem.

K P
9 HamKam 28 35
10 Ullensaker/Kisa 28 32
11 Strømmen 27 31
12 Stjørdals-Blink 27 31

Dette er en viktig kamp for lagene, som både ligger foran og bak oss på tabellen. I og med at det er Grorud som innehar kvalikplassen før kampen startes igang, vil nok de fleste håpe at det ikke er hjemmelaget som stikker av med alle poengene. Det håper vi også :)

Strømmen

Petter Seljeskog er fysisk koordinator i Strømmen og kan på nytt melde om en tilnærmet skadefri tropp. Med kamper hver tredje dag blir det i all hovedsak bare tid til restitusjon og kampforberedende økter. For å redusere risikoen for smitte holdes nå A-troppen helt konstant, hele tiden. Det gir utfordringer med tanke på antall spillere, når det skal organiseres spilløkter for de med lite kamptid. Selv med bare fem kamper igjen av sesongen er det viktig at så mange som mulig er skarpe. Friske ben vil komme godt med i innspurten.

Grorud er et godt lag, som har mye å revansjere etter tapet mot Raufoss sist. Vi vet at vi må levere på vårt høyeste nivå for å kunne tukte dem - sier Nesselquist.

Grorud

Etter en fantastisk start på sesongen har det stoppet litt opp for Kjønø sitt unge og ambisiøse lag. De har riktig nok fått dårlig betalt i flere av kampene i det siste og viser et toppnivå som det kan være vrient matche. Cornic er tilbake fra karantene, ellers er det mindre endringer på troppen som tapte 1-6 for Raufoss på søndag.

Innbyrdes oppgør

Vi har bare møtt Grorud én gang tidligere på dette nivået. I hjemmekampen mot naboene i vest vant vi 2-1 den 10. august.

Slik ser du kampen

Om du ikke kan følge kampen fra stadion, er dette en oversikt over hvor du kan få med deg onsdagens kamp:

• TV: Alle TV-distributører (Altibox, Get, Riks TV osv.) har OBOS-ligaen i en av sine pakker. Bare sørg for at du har det inkludert i din pakke. Kampen vises på en av de 14 kanalene til Eurosport Norge som er dedikert til norsk toppfotball.
  • Stream: Ønsker du å streame kampen, gjør du det ved å skaffe deg et abonnement på Dplay.

Klikk her for å få tilgang til Dplay