Har Jerv (Sand)stø styring mot opprykk, eller?

Det er mange spennende momenter i morgendagens kamp mot opprykksjagende FK Jerv.

Annonse:

FK Jerv har overrasket mange positivt i årets sesong og ligger i skrivende stund på direkte opprykk til Eliteserien. Den rutinerte treneren Arne Sandstø har lykkes med årets WyScout-roulette og har hentet inn slagkraftige angrepsspillere med x-faktor. I tillegg har de lykkes med å organisere laget godt defensivt. Det er med andre ord et godt lag som står på motsatt banehalvdel når dommer Steinar Hauge blåser i gang morgendagens batalje på Strømmen Stadion, og hjemmelaget må levere en ny god prestasjon for å sloss om poeng. Mot Åsane i forrige kamp leverte Strømmen årsbeste, men gikk dessverre ut av kampen uten poeng. Fortsetter man med slike prestasjoner vil det gi avkastning over tid. 

Lagene seg-i-mellom

Selv om FK Jerv har vært bunnsolide i årets sesong har de slitt hos oss de siste to årene. I 2019 vant Strømmen 3-1 over Jerv, en kamp Pål Steffen Andresen avgjorde med et solid hodestøt rett før slutt. I fjor ble det overlegen seier til hjemmelaget i en av 2020 sine beste prestasjoner. I vårsesongens oppgjør i Grimstad endte det 1-1, en kamp hvor lagene hadde hver sin omgang. 

Topp vs bunn

Men når kampen starter i morgen er all historikk glemt. Det er topp vs. bunn, Chaib vs. Furtado, Callaku vs. Schröder og Bojang vs. Ibrahim. Det er Sandstø vs. Nesselquist, og det er Tommy Runar vs. Onar Nymoen. Det er Kristian Jahr vs. John Olav Norheim, som leverte en meget god sesong for Strømmen i 2019. Det er rett og slett en viktig kamp for begge lag, og alt ligger til rette for en heidundranes fotballkamp i overskyet vær kl. 15:00. 

En perfekt motstander

Hovedtrener Nesselquist ønsker ikke å røpe for mye av planen inn mot morgendagens kamp, men kan si følgende før den spennende utfordringen:
"Vi har fått jobbet godt de siste to ukene, og ser bedre og bedre ut på trening. De nye spillerne har bidratt positivt både på og utenfor banen, og jeg kan vel røpe at alle disse tre starter kampen. Ellers nærmer vi oss en skadefri tropp igjen, så ting ser bedre og bedre ut. Absolutt alt ligger til rette for at vi kan ha en veldig god høstsesong, og det starter i morgen mot FK Jerv. Det er perfekt å få en skikkelig god test mot et godt lag tidlig på høsten", forteller hovedtreneren entusiastisk og offensivt.

 

Kampstart er lørdag 15:00, og vi ønsker FK Jerv velkommen til dyst på Strømmen Stadion. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: