Har kanskje spilt sin siste kamp på Strømmen Stadion

Må følge oppgjøret mot FFK fra tribuneplass etter sitt fjerde gule kort

Annonse:

Han gleder seg ikke til han skal reise, men nå er strømmeneventyret snart over for florøgutten. Torje Naustdal hadde sett for seg en "skikkelig" avslutning på oppholdet i Strømmen, men slik ble det ikke. "Jeg bare måtte gjøre det", kom det umiddelbart etter at han hadde tatt et godt tak i drakten til Mikkel Rakneberg på Ull/Kisa. Han visste godt hva konsekvensen var og da dommeren plukket frem det gule kortet, ble det med 41 seriekamper for Strømmen. I august tar Torje turen til Haugesund og Eliteserien, men først skal han nyte det å være strømmenspiller i noen dager til.  "Vi må ha hvite vester for da ser vi ut som Fredrikstad!" sier Naustdal mens han deler ut vester til de som skal stå for motspillet på dagens økt. Gode forberedelser er viktig, det vet han alt om. 

Får vi se en ny Naustdal?

På Strømmen har Torje delt leilighet med sin lagkamerat og bror, Brage. Nå håper han at den to år yngre midtbanespilleren skal ta de nødvendige stegene og gjøre seg fortjent til en plass i førsteelleveren. Første muligheten for dette er mot FFK, og vi kan ikke utelukke at det dukker opp en drakt med Naustdal på ryggen. Hadde det vært opp til Torje hadde det i alle fall ikke vært noen tvil. Da er det viktig å vise seg frem på en god måte foran Greyhounds, sier eldstemann. Broderlige råd er ofte de beste, og han har jo selv vært godt likt av våre trofaste supportere.

Kurlandsparken

Selv om det ikke blir spilletid på vår nr 6 mot FFK er han ikke helt ferdig i grå og rød. Søndag er det en viktig cup-kamp mot Lørenskog. Denne kampen spilles i Kurlandsparken, ettersom Rolvsrud skal ombygges og regelverket forhindrer at kampen kan spilles på hjemmebanen til bortelaget. Torje håper å bidra til avansement og at det kanskje blir en siste mulighet for en hjemmekamp, når andre runde skal spilles. Nå derimot er det kampen mot FFK som gjelder, og da skal han gjøre det som må til - men fra tribunen!

Kampstart er onsdag kl 18:00. Vel møtt!

Annonse: