Herlig seier mot Sogndal

Strømmen - Sogndal 2-0

Annonse:

Tålmodighet er en dyd. Å oppleve progresjon uten å få uttelling, kan tære på moralen. Derfor smaker det ekstra godt når resultatet endelig kommer. Strømmen vinner fortjent mot Sogndal og i neste runde venter Skeid.

Det er to forsiktige lag fra start og det meste foregår mellom 16-meterene. Sogndal skal ligge lavt og slå langt, Strømmen skal angripe i siderommene. Hjemmelaget får mer og mer ballinnehav og etterhvert også et lite overtak i kampen. 

Stolpen i veien

Etter et langt oppspill kommer Sellin alene igjennom. På tribunen tar publikum sats når ballen er på vei mot målet. Jubelen blir derimot erstattet med et høylydt gisp, ballen slår i stolperota. Slike sjanser må det tas bedre vare på, er den gjengse evalueringen fra solsiden av stadion. Strømmen får også et par halvfarlige muligheter etter kårnere, men det forblir målløst til pause

Bra blir til bedre

I dag var guttefaktene lagt bort og Strømmen fremstår som solide, ærekjære og bestemte. Det første målet var ikke av den vakre sorten, men det var det ingen som tenkte på når ballen til slutt trillet over streken. Lasse Bransdal gjør 1-0 når timen er passert.

Achrifi eller Sellin?

Nå er Strømmen i dytten og fortsetter å utfordre sogningene. Ti minutter etter ledermålet går en klarering til kårner. Mustapha Achrifi slår denne perfekt - tilsynelatende, direkte i mål. Greyhounds synger musa-sangen og speaker annonserer målskårer. Fra "VAR"-rommet kommer derimot korreksjonen. Den perfekte kårnerer nedgraderes til målgivende og Sellin blir rettmessig kreditert. Speakertjenesten dementerer dermed den forrige annonseringen og Greyhounds synger musa-sangen på nytt. Strømmenspillerne viser at de unner Sellin dette målet, etter noen kamper med mye nesten, for trønderen. 

Resten av kampen handler om å holde på poengene. Strømmen spiller smart og Sogndal klarer aldri å true målet. En godt gjennomført kamp og et gryende håp for sesongavslutningen. Skeid tapte på Ågotnes, noe som gir Skeid mer å tenke på - bare 8 dager før vi møtes til dyst på Intility. Vi grugleder oss!

 

Strømmen stilte med følgende lag:

Sætra, Bjørkkjær, Jahr, Nordheim, Grodås, Blårud, Achrifi, Diesrud, Laham (Gussiås 63), Sellin (Thun 79) og Bransdal (Tvedte 84)

Annonse fra Obos-ligaen: