Hvor er Strømlingene nå?

Strømlinger etterlyses! Hvor er dere?

Annonse:

Jeg vil først og fremst benytte anledning til å takke de fremmøtte supporterne som har kommet til våre hjemme- og bortekamper gjennom vårsesongen. Dere er med på å skape en fantastisk stemning og atmosfære rundt våre kamper, og vi er veldig glade og stolte over at dere støtter laget i vårt hjerte.

Det er i imidlertid et stort spørsmål som står ubesvart. Hvor er alle Strømlingene hen? I alle år Strømmen IF har vært en del av toppfotballen (selv på storhetstiden på 80-tallet), har de store tilskuertallene uteblitt for utenom kamper som har vært store publikumsmagneter. Det er selvfølgelig naturlig at en cup-kamp mot LSK, vil trekke flere mennesker enn OBOS-kamp mot Kongsvinger, men må dette være standarden for å få menigheten til å se kamp på stadion?

Jeg har selv vokst opp på Strømmen, spilt fotball for Strømmen, vært dommer, er nå trener for juniorlaget og frivillig rundt A-laget

Klubbens drøm er å kunne se Strømmen stadion og Strømmen IF være et samlingspunkt for alle Strømlinger og mennesker som er glade i klubben og stedet på kampdag. For meg er søndager Strømmen IF dag. Hvilket betyr nerver og glede til kampstart, en nystekt burger i kiosken, møte venner og bekjente og høre hardbarka Greyhoundere som synger: "Har du sett den drakta...." i velkjent Pippi Langstrømpe melodi. 

Jeg ber og håper derfor, at flere vil ta del i øyeblikkene og være med på å skape gode opplevelser på Strømmen stadion. Nå som resultatene også begynner å komme, er det på tide at flere børster støvet av capsen, tar skjærfet rundt halsen og får med flagget i hånda til de siste ni hjemmekampene for sesongen. Og gjør gutta jobben mot Haugesund i cupen, skal vi ikke se bort i fra om Rosenborg kanskje kommer på besøk. 

Sammen skaper vi gode opplevelser!

Sportslig hilsen
Martin Petersen

Annonse fra Obos-ligaen: