Kamp mot Sarpsborg 08

Strømmen møter eliteserielaget på Sarpsborg Stadion i dag kl 17:00

Annonse:

Med fire kamper igjen av oppkjøringen har konkurransen om spilletid startet for fullt. Dette betyr økt spenningsnivå i spillergruppa og tøffere valg for trenerne. I dag er det eliteserielaget 08 som er motstander,  en god referanse bare uker før seriestarten. Hovedtrener Ole Martin Nesselquist ser frem til kamp og håper at laget viser seg fra en god side. Trenerteamet har komponert følgende lag fra start: Lillevik, Bjørkkjær, Kurucay, Andresen, Renå Olsen, Blårud, Kaland, Bjørlo, Chaib, Sellin og Laham. Ravneng, Tvedte og Thun er ute med skader. 

Vi har vist god progresjon i de fasene av spillet vi har fokusert på og vi ser ut som et bedre og bedre fotballag, sier Nesselquist. Da er det perfekt å få en test mot god eliteseriemotstand.

Europa League

Ettersom Geir Bakke har tatt på seg en jobb i en annen klubb er det nå svenske Mikael Stahre som er hovedtrener for særpingene. Det er bare 18 måneder siden de rundtspilte Besiktas i Europa League, men nå er det et hardtarbeidende Strømmen de skal bryne seg på. Kampen, som spilles på Sarpsborg Stadion, kan du også følge på direktesport.no.

Heia Strømmen!

Annonse fra Obos-ligaen: