Kapteiner 2020

Jahr, Andresen og Bjørkkjær skal styre skuta gjennom tidenes sesong i OBOS-ligaen

Det er ingen overraskelse at Kristian Jahr fortsetter som kaptein for Strømmen sitt lag i OBOS-ligaen. I 2020 får han med seg Pål Steffen Andresen og Sverre Bjørkkjær som visekapteiner, to av de viktigste ledertypene i gruppa.

Hele laget er samlet for å se VIF mot Sandefjord

Å være kaptein i Strømmen innebærer ikke bare det å styre laget i kamp, men også å ta ansvar for alles trivsel og prestasjoner i treningshverdagen. Strømmen har i år satt sammen en spennede tropp med mange nye og unge spillere. Det gode samholdet som klubben er kjent for, er nå i trygge hender med denne trioen på plass.

Spillerutvalg

Kapteinene ble presentert for spillerne på et spillermøte etter treningen i går kveld. Der ble også årets spillerutvalg presentert. Spillerutvalget skal være bindeleddet mellom spillergruppen og trenerteamet. De skal være gode rollemodeller i gruppa og bidra til at alle drar i samme retning. I sesongen 2020 består spillerutvalget av Mathias Blårud, Mats Andre Kaland og Simen Lillevik Kjellevold.

Første treningskamp i Spania

Etter en fin treningsdag i går er det nå klart for treningskamp mot Øygarden. Vi møter det som tidligere het Nest-Sotra kl 15:00 på en strøken gressmatte.  Hittil i vinter har det blitt scoret mange mål i treningskampene og dagens mål kan du få med deg på direktesport.no. Heia Strømmen!