Kasey Wehrman blir ny hovedtrener

Ble presentert for spillergruppen i dag

Annonse:

Jobben med å lede Strømmen IF mot toppen av PostNord-ligaen er gitt til Kasey Desmond Wehrman.  Styreleder i Strømmen IF, Lars Habberstad er klar på at en i Kasey får en hardtarbeidende, dedikert og ambisiøs fotballmann, som vet hva som kreves. Flere brikker skal på plass, men dette blir enklere nå når det er bestemt hvem som skal stå ved roret, sier en tydelig lettet styreleder.

Kacey Wehrman og Lars Habberstad
Styreleder Lars Habberstad presenterte i dag Kasey Wehrman som ny hovedtrener

Tredje periode

Wehrmann har vært i Strømmen to perioder tidligere, begge ganger under Espen Olsen. Olsen sier følgende om sin tidligere assistent: "Han kjenner klubben, spillerne og apparatet rundt, klubbhuset og ikke minst Bobbo. Det siste er jo det viktigste, og  er også grunnen til at dette kommer til å bli bra!" Olsen legger også til at Kacey er en trener som spillerne elsker, rett og slett fordi han er ekstremt god på treningsfeltet. 

Bort med sandpapiret

Kasey kom til Norge fra Australia i 2001 og har spilt for blant andre LSK og Fredrikstad. Etter noen år som assistenttrener er han nå godt forberedt til å ta neste steg. Hjemme på Ensjø har det siste året handlet mye om oppussing, men nå må sandpapiret legges bort. For 44-åringen går alltid all-in i alt han gjør, og i 2022 betyr dette Strømmen IF.  

Oppstarten i 2022 vil trolig bli påvirket av Omikron med flere, men som klubb må en planlegge for det beste og forvente det værste. Kontakttrening kan tidligst starte opp igjen medio januar, men uansett når første trening blir - skal vi være godt forberedt, lover en optimistisk duo på klubbhuset til Strømmen IF.

Annonse: